Idag är jag ensam i holken. Kände redan när jag steg upp ur sängen, "idag är det en perfekt american pancakes dag!". Och jag hade rätt. Jag tryckte bara på play och så "Wipps" så låg det ett fat med pankakor framför mig. Det är för övrigt en dimmig, blöt dag och detta lockar inte ut mig för fem öre. Trots detta ska jag palla mig ut senare. Även lovat att kika in hos mom och mof.
Ser fram emot fredagen så att det sjunger om det. Är taggad till hundra! Men ska försöka tagga ner lite, man vet ju hur det brukar sluta annars.

Nu ska jag göra annat.
¡Adiós! 

Perfekta "pankakslåten". Det är bara att trycka på play och så går allt som smort!
Medan jag gör snöänglar här i Kiruna kommer Sebastian göra sandslott på andra sidan jordklotet...

Idag har jag gett bort två stora kyssar till min bror som gett sig av till solen och havet. Det går inte att beskriva hur gärna jag hade velat vara i hans skor just nu. Tyvärr går det inte. 
Kom precis från innebandyn och nu ska jag springa över till Amadeus, har nämligen blivit bjuden på kafferep. Det ryktades om att damerna i huset smällt ihop ett grandiost bakverk, vem kan tack nej till det?
En dams bak luktar gott! He he.


Här har ni ett örhänge jag skapat i bodan. Plus en partypuff till höger.
God kväll !
Då var lovet igång. I like it.

Har varit ute på vägen och tränat hjärtat lite. Har även ätit mors mat som inte slinker ner i magsäcken allt för ofta nu för tiden och som därför smakar extra gott.
Precis nu sitter jag och smörjer själen med en klick musik. Och för fem minuter sedan smorde jag in kroppen med hudkräm. Resultatet blev en kropp som doftar mango. Det är inte helt fel må jag säga. 
Väntar in en vän som äter middag för att sedan dra vidare till en hög med vänner. Kvällen ser lovande ut.

Igår, fredag blev det en mysig middag hos farmor Ann-Marie. Såg även filmen, Kill your darlings då Alexander Skarsgård goes transan Geert. "Konstig film" får bli den enda kommentaren.

Nu är det umgänge som gäller. Adjö och på återseende!

 

Dagens guldstjärna går till:
  • Kusinen Anna som vann danstävlingen på knattediscot igår, för andra gången i rad! Go girl! 
  • Även en stjärna delas ut till brodern Sebästian som hittade passet. Ett tag såg det mörkt ut i tunneln då en Thailandsresa höll på att rinna ut i sanden. I morgon åker dom och hur avundsjuk är inte jag?
Katastrofveckan börjar leda mot sitt slut. Fysiken dödade mig nästan idag, även en bil var nära. I morgon är det fredag, sedan har vi en veckas höstlov framför oss. Hur härligt är inte det? Det kunde inte komma mer lägligt. Jag är glad.

- Det är illa när en person går och öppnar dörren, i hopp om att jag som är gästen ska gå hem. Det säger ganska mycket.
- Det är illa när man blundar av utmattning när man cyklar hem från skolan, och inte bryr sig desto mer när ett fordon svischar förbi just bredvid.

Sova bör man annars dör man. I så fall, tur att man är odödlig!


Någon som inte vill på sommarlov.. eller något. Nu för tiden protesterar man kanske inte riktigt lika hårt.

beautiful friend..


Nattens dröm är värd att nämna, den skrämde mig totalt. 
Jorden blev träffad av en jättelik asteroid.
Vi hade några minuter på oss att fly och i drömmen gjorde grannarna, "Savonen" detta möjligt. Familjen hade en egen raket som min familj fick följa med i. Varför dom tog just oss kan man ju diskutera. Hur som helst var det till månen vi skulle, där en liten del av jordens befolkning redan befann sig. Vi fick bo på en liten vindsvåning där vi hade utsikt över rymden. Återigen såg man hur ännu en asteroid träffade jorden. Jag kisade mot ljuset som smällen orsakade. Efter detta blev allt svart, svart och återigen svart.. Jorden liknade nu en kolboll, där inte ett enda liv existerade. Även kakerlackorna hade sett sin sista ljusglimt.
Känslan går inte att beskriva. Jag minns hur tom jag kände mig när jag satt där på min vindsvåning.. med en syremask. 
Allt var över. 

Svettig var bara förnamnet när jag vaknade på morgonen. "Tack och lov, det var en dröm!"

http://www.xpl.se/om-en-asteroid-tr-ffa-jorden.html
home again. To be near you, to be free...

Bussen är inte så tokig trots allt. Här kan man åtminstone bara sitta och göra absolut ingenting. Chauffören fixar så att man kommer hem, medan du själv kan försvinna från verkligheten en stund. 
Idag flög det omkring tankar i huvudet på mig som aldrig förr. Ett tag kändes det som att jag inte befann mig på bussen längre, utan att jag istället seglade på en liten träbåt i ett dike i schweiz (?), eller något.
Kvinnan som slog sig ser på sätet bredvid mig måste ha duschat i parfym. Antingen var det något i parfymdoften som fick mina ögonlock att rullas ner, eller så var jag helt enkelt utmattad. Vaknade när bussen tvärbromsade och självklart väntade cykeln på mig bakom busskuren.

Nu ska jag dricka kaffe och äta en damsugare. Sen blir det att sätta i en plugg. 
Ajdöken sa fröken.. eller elgen!

Den rockade då och den rockar än idag!
Jag säger bara.. yeah!
Morgonen blev ingen hit. Det började med att jag vaknade av en för hög ljudnivå i köket. Irriterad och nyvaken tog jag kudden under armen och vinglade ner till källaren där Sebbes säng väntade. Slog tån i tröskeln, la mig ner på golvet och skruvade mig i säkert fem minuter. När skrikningarna och stönet avtagit kröp jag upp i sängen. Hann knappt lägga huvudet på kudden innan jag försvann från verkligheten, igen.

Får se om det sker något underhållande idag. Det enda jag har inplanerat är plugg. 
Måste fokusera nu, men det är svårt när man störs av "höstlovsdoften".
Hoppas på en höjdpunkt under dagen.

Adjö!

 
Stella, jag längtar efter dig!! Du har det där lilla extra.
for K-town..

Galen fredag, lugn lördag.
Fredagsnatten blev ung... och lyckad. Det var länge sen jag skrattat så mycket!
Idag har tempot varit aningen långsammare, med ett undantag när jag och Serena sprang med hjärtat i halsgropen till Polstjärnan. Hade fyra minuter på oss och Serena räknade ner medan vi kutade med tung packning i händerna. "Nu är det tre minuter kvar... nu två.. OCH NU EN". Själv skrek jag hela vägen.
Orkar inte skriva en roman just nu, tänkte istället tänka på refrängen. Är trött som en gnu, plus att jag har en del att ta tag i under morgondagen. 
Ska hoppa under min sänghimmel, och somna in till skön musik. Kanske också drömma en fin dröm.

Sweet dreams!


 Trött+springa+packning+is=dödens
Jag har varit snål med inlägg på sistone så, jag börjar med att trycka dit ett; "Jag beklagar". Idag tänkte jag spotta ut lite ord eftersom jag har tillgång till internet. 

Helgen som gått var händelserik. Det blev "fredagskul", minst sagt. 
Tyvärr fick jag dagen efter ta en del smällar. Jag skippar detaljerna och nämner bara att jag var isolerad och överkörd mentalt av några "crazymotherfuckers". Nämner inga namn på "förarna" eftersom dessa individer inte är något att leka med. Vill ge en eloge till moster, som blev räddaren i nöden. En knackning på dörren och så var allt löst. 
Hur som helst så får helgen ett högt betyg. 

Dagarna har rullat på och jag känner mig nöjd med det mesta för tillfället. Det enda som skaver är fysikprovet på fem kapitel som kommer ligga framför mig inom en snar framtid.
Har varit igång hela dagen så, nu tänkte jag ligga medvetslös i sängen i några timmar. Det blir att stiga upp tidigt i morgon bitti!

Månadens, "Vill ha!":
- Dubbad fotbeklädnad.
Dam70+ inspirerade mig i förrgår. Ta det säkra framför det osäkra! Sköt om er.
Det blev en djup sömn, så djup att jag inte vaknade när alarmet ringde.
Kände att allt inte stämde när jag vaknade. För det första var jag ovanligt pigg och för det andra var det ljust ute.
När jag slängde en blick på klockan var den 09:15, och det visade sig att jag missat båda bussarna.
Lyckat. Eller inte. 
Det är söndag och enligt klockan är det dags att krypa under täcket. Tänkte köra en kort sammanfattning över veckoslutet innan jag släpper in John Blund i mitt rum.  
På lördag blev det återträff med gamla klassen. Lagade rena rama dundermiddagen med marängsviss och andra godsaker till eftrrätt. Vi drog upp gamla minnen som tröck fram ett och annat skratt må jag säga. Magnus berättade om en oförglömlig händelse som inträffat på lekis, då han för första gången blottat sitt hjärta för en tjej. Kärleken blev tyvärr inte besvarad utan istället blev fickan helt utom sig och började gråta hysteriskt, medan hon talade om för oss andra att hon skulle klippa av sig håret. Något år senare flyttade hon från orten, förhoppningsvis av andra skäl. Detta är något man tolv år senare kan skratta åt, men man har förståelse över att "pojke 6 år" blev förkrossad.
Kvällen följdes av en egengjord tipsrunda som enligt alla utom skaparen själv var väldig speciell. Det blev även charader och några dansmoves på discogolvet.
Avslutade kvällen hos Macarena, där jag stannade långt efter midnatt. Blev senare hemskjutsad av en vän med en kärringhonda, i regnet.


Klassresa-07
Idag, söndag har vi haft mattestuga i Ormen Långe. Stundtals gånger trodde jag att jag skulle tuppa av. 
Det hade till och med varit roligt att rensa ett utedass med er två. Det är det ingen tvekan om.
Även mormor och morfar fick ett besök på kvällskvisten. 

Nu knackar John Blund på dörren, ¡Hasta la vista!


Kände mig som död när jag klev över tröskeln till huset. Jag var tom och det ekade i huvudet. Som tur var dröjde det inte länge innan jag fick hjärncellerna på fötter igen. Så fort jag slagit på musiken började de dansa. Även mamma gjorde mig extra glad.
Musik är så gott som lösningen på allting..

Det började med en vanlig skoldag. Tog en "after school" på Safari och sedan bar det av till folkets hus där ett stipendium väntade. Det blev sedan teaterunderhållning på hög nivå.
Denna kväll ska jag till Bullan. Det ser lovande ut och jag planerar SÅKLART att riva hela haket. Innan jag ger mig av ska jag sitta i stolen och skrika en stund, för det är inte varje dag det är fredag!

Till sist, dagens fråga.
Varför gav min mor liv till tre flickor i en och samma kropp?
Tänk att behöva dras med två andra som försöker påverka en hela tiden.
Trots att det är Natalie som regerar så är det en pina.
Anna vill en sak,  Linnéa en annan och Natalie en tredje. 
Fast i och för sig, jag är ju ett kärt barn..

Och jag måste även tillägga, nu har vi miljönissar fått 30.000 svenksa kronor för att få er där ute att förstå; "Stoppa skräpet.... i fickan!" 

Den här låten kommer alltid vara lika härlig
De första snöflingorna har fallit. Detta är något som hos vissa skapar en oerhörd lycka och hos andra en suck. Jag ligger någonstans där emellan. Snön har jag inget emot men tanken på att det snart kommer vara mörkt tjugofyrasju gör mig yr.
 Hade ett intressant och ganska oseriöst samtal med en kamrat i dag. Frågan var om man ska testa ljusterapi under denna mörka del av året. Det ryktas om att det ska vara som rena medicinen mot årstidsbunden depression,  seasonal affective disorder. Det är en sjukdom, tro det eller ej.
Vi får väl se om det blir så allvarligt att jag måste ta till denna terapi, jag är tveksam. Min kamrat hade i alla fall koll på att denna terapi finns i Luleå, om någon är intresserad! 
Nog om detta.

Då var v.41 igång och vi är inne på onsdag, här går det undan.
Kom från träningen med gubbarna för ett tag sen. Hade riktigt roligt idag!
"The Candyman" satt på läktarn, vi som pratat om honom på vägen hem från skolan. Jag tyckte jag såg en blixt från en kamera medans jag sprang med bollen. Läskigt? Slängde en blick på platsen var han suttit innan jag gick från sporthallen, i hopp om att finna en karamell.

Och Igår fick jag agera barnvakt, något som faktiskt var underhållande. När det gäller mina kusiner så kan man faktiskt längta efter att få vara just barnvakt. Jag gillar att sitta och bolla värderingar och idéer med en sjuåring, lyssna på kärlekshistorier och problem som för mig skulle vara en droppe i havet.
Den här gången var det endast jag och Ella. Det första vi gjorde var att steka blodpudding som enlig Ella var bland det godaste hon ätit ("joo tjena"). Senare satt vi och pysslade länge när plötsligt flickebarnet plockar fram ett paket med arracbollar ur skafferiet. Med en stort leende kollar hon upp på en förvånad Natalie och frågar, "ska du ha?". Naturligtvis nickar jag eftersom arracbollar är mina favoriter, men hur kan en sjuåring gilla dessa bollar?
- Vad frånt att du gillar arracbollar, Ella!
- Mmm, men jag äter ju till och med kebab.

Tiden gick och under den här tiden lyckades jag till och med göra en idé till verklighet. Kollektionen "Frutti del amigos" blev klar!