Det regnar ute. Ljusen är tända och alla sover utom jag och Phille. Man sommar gott när det regnar. Vi har det fjärde besöket hos oss nu. Mysigt med sovgäster. Imorgon fortsätter en intensiv jobbvecka för min del. Förra veckan har varit skitrolig. Hoppas den här blir lika bra. Men lite trist är det att jobba 9-18 när man har besök. De får ta ett kvällsdopp med mig också. Vill inte att sommaren ska ta slut, så snälla du där uppe, tat lugnt och sakta ner.

Mommo och moffa har gett sig iväg, över havet, hem igen. Det har varit så himla roligt att ha dem här så jag ligger och gråter i sängen just nu. Jag och min separationsångest. Jag borde skriva en bok. Det bästa man har är familjen. Så roligt att umgås. De kom med två cyklar till mig och Phille. Min silverhoj och sen moffas gamla pärla som vi fick på köpet som en överraskning. Han har fixat och donat med bilen, nu står den klar och mitt hjärta lättades tusen gånger. Mommo har också fixat en massa. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag älskar dem. Ville visa min uppskattning på nåt sätt så åkte på La Vie nere på Hästgatan efter jobbet och köpte en lantlig korg med Gotlands alla specialitéer. Salmbärssylt, gotländsk dressing, te och saft. Plus en liten riddare som Moffa kan ha på skrivbordet under trappen eller i husbilen. Som ett minne. Saknar dem redan så att det gör ont. Men de har haft en kanonsemester och en bra början på pensionen. I söndags hann tom jag bada upp på Norra Gotland, körde på turné med husbilen och vädret var på topp. Man tar verkligen vara på dagen om det är den enda lediga dagen i veckan. Annars då. Jo, annars bloggar jag bara från min nya nalle, Iphonen! Woop woop, en bra leksak när killen är på galej. Nu måste vi sova. Jag och nallen.

 korv i mitt liv just nu..
Måndag idag, jag längtar redan till helgen! Korv -och rotfruktssoppa på spisen, det gäller att ta vara på stunden medan energin finns där. Nu börjar den gå ur mig. 
Söndag idag. Jag lyssnar musik och har det bra. Imorgon börjar allvaret igen. 
Söndagens projekt, receptboken
En sån här fin grytlapp har jag fått av min kusin Anna som är 13 år. Hon har målat och sytt den själv!
Korv och kladdkaka, de två k:na
 
 
Jag är ledig idag. Så fruktansvärt skönt att få sova ut, inte behöva stressa i sig frukost och skynda sig! Det enda som stör just nu är två saker. Att jag har en sån sjuk muskelvärk i armbågslederna efter crossfiten i onsdag och att min bil aldrig bli klar på verkstaden. Jag kan inte räta ut armbågen utan att grimasera. Annars har veckorna sen jag bloggat senast varit somriga och härliga, med några lediga dagar då man kunnat bada och njuta. Men det har även åskat och dundrat lite. Jobbat har jag och haft massa med trevliga människor på besök från hemtrakterna. På lill-lördag var vi ut och dansa, drack strawberry daquiri på Serfers och fortsatte till Karma. Nu ska jag mjuka upp mina armbågsleder lite. Det här funkar inte. Trevlig helg!
 
Kneippbyns vattenland och på Tofta Strand
Midsommarens efterrätter och lite häng i soffan vid midnatt
Ett grodyngel och bad under den hitintills finaste dagen under sommaren vid Blå Lagunen