Ruggit väder ute, det har regnat sedan jag rullade upp ur sängen i morse.
Trött man blir men man får försöka le ändå fast man bara har lust att vända om och lägga sig igen (se bild ovan).
Observera min stege i bakgrunden som jag har väldig nytta av. Nya tapeter, check! Nu är grunden lagd så imorgon blir det soffköp och sen arbetsintervju. Längtar tills jag kan ligga och sova framför tv igen för de här fåtöljerna är sådär.
DN Stockholm halvmarathon 14/9-2013
 
I helg genomförde jag mitt livs första halvmarathon, min första längre tävling i löpning.
  • 17 163 anmälda 2013 (rekord), 12 932 löpare genomförde loppet.
  • Jag kom på 746:e plats av alla löpare, män/kvinnor i alla åldrar.
Jag snittade 05.13 min/km, en tid jag hade hoppats att jag skulle kunna hålla per km och kom in på tiden 1:49:54. Därav är jag supernöjd, men känner mig "hyfsat nöjd" eftersom jag vill mer. Jag vill bli bättre. Jag har verkligen fått blodad tand för löplopp, jag tycker det är jätteroligt. Inspirationen sprudlar i kroppen för nästa utmining. 
 
 
Solen skiner i Kiruna, efter lite regn och rusk på morgonkvisten. Fy för att skura och torka i alla vrån men hurra för att kolla på soffor och inreda. Vi har fått jättefina muggar av Philips mormor i inflyttningspresent, hennes gamla kaffekoppar som jag beundrat så när vi varit och hälsat på. Köket har alltså börjat ta form. Men väntar ännu på målarna som ska komma och slänga upp nya tapeter i sov -och vardagsrum, sen kan vi gå all in med tavlor, hyllor och allt vad det innebär. På fredag flyger jag till Stockholm och möter upp Serena.
Halvmaran kallar, "he ho let's go!".
.
.
En fin höstdag. 
Solen och vattnet får min rastlösa själ att känna harmoni. 
Lyckades tom få ihop en liten hink med blåbär så att jag kunde göra en blåbärspaj till mamma och Kent på kvällen. Därmed är ugnen invigd, check!
Och så var vi i Kiruna. Vi har flyttat in i vår tvåa på Hjalmar Lundbohmsvägen nu. Känns jättebra. Förvånandsvärt bra. Saknar solen, vännerna och Gotland men här ska vi nog trivas. Lägenheten är rymlig och ger ett mysigt intryck med höga fönster och bra planlösning. Äntligen lite space. Kylskåpet är fyllt, grejer har börjat flyga in för att ta sin plats och jag har kollat min första hockeymatch när Philip spelar i KIF-tröjan.