Nettan vill ha frihet, i sin civilisation! Aoooo aooo..
Alltså snälla. Kan inte dessa 500kgs bjässar lämna min civilisation ifred! Då hade allt varit frid och fröjd. 7 älgar. Var kommer alla ifrån? Skogen, jo tack, men håller er där då! Ni sprider rädsla i byn och käkar upp allt ätbart. Ni kommer äta upp hela byn och snart kan ni ju mäta er med oss invånare, till antalet alltså. Storleken, kroppshyddan behöver vi inte prata om. Och att ni är aggressiva, det gör inte saken bättre. Ni fattar ju ingenting! Jag vill inte vara rädd. Jag vill att Ella f8 ska kunna gå hem ensam när hon har varit och hälsat på sin kära kusin! När man kommer körandes med bilen ser man era så kallade "reflexer" (ögonen) i alla fall.. men när ni står där i drivan, en meter bort eller lurar bakom knuten då kanske vi inte ser er. Då fungerar inte era reflexer. Vi har träffats vid ett x-antal gånger. När man på vägen vistats, med pulsen uppe har ni plötsligt klampat ut på vägen. Oj då. Sen man på! Och vips så var pulsen högre än någonsin och man fick vända om. Varför ska ni stå i vägen? Varför måste jag flytta på mig? Jo, för ni fattar ingenting! Men jag är inte så kaxig när vi väl står där, öga mot öga.. Men hur som helst.. Se så.. GE ER AV! Schas, bort!

Kylan infinner sig utanför dörren men jag är varm i magen..
Det är lördag, jag och hästsvansen kollar Robinson. Tro det eller ej men det är typ andra avsnittet jag kollar i år. Det luktar final. Jag som varit en trogen Robinsontittare, vad har hänt? Robinson som har varit en av helgens höjdpunkter sedan 1997. Både jag, brorsan och mamma var frälsta vid programmet. Expeditionen ingick i helgmyset, samt chipsen och ostbågarna. Ibland hände det att familjen Lundgren kikade förbi med pizza. Och Pip-Larsson och Adam och Eva är andra program som väcker nostalgi. Känner typ smaken i munnen och känslan i kroppen. Har en mysig känsla i magen. De ni, det är minnen. Tiden går.
Ps. Jag saknar min bror som befinner sig på andra sidan jordklotet!
En annan del av Köping är på tv nu. Hurra!
Hörde gamla godingen, Safety Dance precis och glá blev ja!
"Cause your friends don't dance and if they don't dance
Well they're no friends of mine"
Vilken kombination! Yeah.
D, som i Dan. Ö, som i Örjan.
Jag har mycket att stå i. Miljörapporten kom lägligt!
Jag kommer dö i förtid.
Nu tar jag en kopp te! Sen kissar jag nog på mig i sängen.
Dö! Adjö!
Hembakad julklapp. Nu är julen över och plötsligt blev det  2010. Spännande. Här är i alla fall min julklapp till min bästa vän Serena.
Dessa ord har vi fått höra sen barns ben. Jag är från Sverige, landet Lagom. Det är ganska kloka ord när det gäller mycket. Det har jag kommit fram till (jag kommer fram till mycket. Synd att jag inte skriver ner allt.).
Igår blev det mousserande vin och samtal med trevliga individer. Trevligt.
Ibland är det kul att ta till djävulens dryck (alkohol) men jag har kommit på att det endast blir lyckat 2/5 ggr. Men nog får man skratta åt sig själv, i båda fallen. Det spelar ingen roll om det blir kanon eller kalkon!
Dagens fråga: Är det normalt att tycka att en dörrmatta är komfortabel? Jo om man är i kemisk obalans, då är det okej.
Jag gillar mina kompisar och min pojkvän. Ni bryr er om mig och jag bryr mig om er!
Nattinatti, säger Natti.
En kärleksfull teckning. Vänskap är allt!

Jag har kommit på mig själv i dagarna. Jag har kommit på att jag göra saker jag egentligen stör mig på. Grupptryck? Kontrollbehov? Bekräftelsebehov?

Enligt mig har ”det här” med att blogga och ”facebooka” blivit alldeles för mycket! Jag har ätit för mycket. Jag har blivit mätt! Jag känner en hatkärlek. Det är roligt men ändå så jobbigt. Vågen kommer, växter sig stor och sköljer över mig. Jag dras med, blir våt och är nära att drunkna. Jag drar mig upp på land och andas. Puh!

Det är ett nytt sätt att ”hålla koll” på. Det här är ett bevis på att värden går framåt. Det utvecklas hela tiden, på alla håll och kanter. Men var tog dagboken och brevväxlingen vägen? Snälla, jag vill inte alltid hänga med i utvecklingen.

Lilla Lisa kommer hem från skolan, sätter sig vid datorn och bloggar. Hon skriver om hennes liv. Det som har varit bra och dåligt under skoldagen. Det som hon vill ha och inte ha. Hon skriver att hon har ett bekymmer och att hon vill ha den där väskan ”sååå häär mycket”. Hon avslutar det hela med, ”uppdaterar imorgon. Då lägger jag inte bilderna från helgen också!”. Sen går hon in på facebook och ”kollar läget”. Efter att hon kollat vad alla hennes vänner och bekanta gör, skriver hon på ”statusen” vad hon själv gör eller ska göra. Lisa håller kollen och ger andra kollen. Gör hon inte detta blir hon nästan utanför. Jo, det är faktiskt så. Då vet hon inte vad alla andra gör. Och ingen annan hör eller ser henne. Stackars Lisa.

Visst är det fantastiskt att du kan hitta din gamla brevvän från Kamratposten som du under två år brevväxlade med i 3:an. Du skriver bara hans/hennes namn i den rektangulära rutan i högra hörnet på facebook. Risken är stor att du hittar ditt offer. Jag har själv lyckats. Det var dock ingen brevvän från gångna tider.

Jag säger inte att det här med att kommunicera med alla möjliga, hitta gamla vänner och att dela bilder med varandra är dåligt. Det är roligt. Men, det kan bli för mycket.

Jag kanske bara bör acceptera att det är utvecklingens gång? Men personligen tycker jag att man ska hålla tillbaka lite. Det blir för kontrollera! Varför måste man hela tiden vara uppdaterade om vad andra gör!? Och varför vill man att alla ska veta vad man gör? Jag vill i alla fall inte att alla ska hålla koll på mig, och jag vill absolut inte ha för stor koll på andra. Det skrämmer mig.

Jag ska inte sluta utan bara hålla tillbaka lite. Jag ska fasta eller banta när det gäller facebook osv. Men jag måste ändå säga att internet är guldvärt. Du kan hitta allt här. Men jag vill inte hänga ut mig själv. Alla gör det dom mår bäst av? Det kanske är mig det är fel på. Jag vet inte. Som med allt annat finns det fördelar och nackdelar.

Jag hurrar i alla fall för - "Dagboken med hänglås!". Nog för att dagbok på internet är rätt kul.

Haha. Vilken soppa!