en..
Glider som på ett bananskal.
 
 
Livet är en enda berg- och dalbana.
Det kan vi konstatera.
 
Punkt
 
 
Den roligaste kvällen hittills hade vi i lördags. Dansade cheerdans på eftermiddagen, gjortde oss i ordning på Gymmet och fick skjuts till Sandra E där käk och drinkar väntade. Vi var indelade i par och jag och Lena bjöd på Kirunadrinken, Sur Cola. Vi hade superroligt och plötsligt var taxin som skulle ta oss till Munken utanför och väntade.
 
Betyg på festen blir, 10 av 10 drinkpinnar. 
 
 
 
 
 
Så här glad är man när man står i det här sällskapet. En bild från i somras under tjejkvällen på Sofies Mode i Visby. Skrattar så att till och med min blodådra syns på halsen. Då ni, då tar man i från tårna. På tal om tjejkväll så har vi just det nu på lördag. Johanna, Clara och Sandra har fixa en hemlig fest för oss tjejer så direkt efter jobbet på lördag bär det av raka vägen någonstans. Det enda vi har fått veta är att vi ska ha träningskläder på oss och finkläder i väskan. Ett sms får jag någongång där på eftermiddagen som meddelar var jag ska infinna mig, spänki! 
 
Annars börjar vinter smyga sig på. Det är svårt att inse att det fortfarande är höst och att Halloween är det första vi ska invänta innan julen eftersom affärerna börjar få in julsaker. Sen har vi ju råkat tjuvstarta med några flaskor julmust också så det känns som att det är jul nästa vecka. Nä kanske inte, men jag har i alla fall börjat räkna dagarna till första advent för jag längtar. Då ska vi julbaka och mysa. Sen får äntligen jag och Phille åka upp till alla nära och kära i Norrland. Det längtar jag till. När det är julafton måste snön knarra under skorna när man för julklappen till sin bästa vän och (gamla) granne, Amanda. För under julen, då bor vi hemma igen. 
 
Får se om det blir att åka skidor i år istället, Marica? Förra året hann vi ju inte.