Äntligen en serie som JAG har börjat följa innan Philip, man kan alltså kalla det här "min serie". En bra sådan.
.
.
1 bra sak med hösten:
1. Många bra serier som man har tid att följa.
 
Kom på 2 till:
2. Du kan tända massa ljus.
3. Hockey (MEN. Ellan, Clara och Marre, jag kommer sakna er så).
.
Haft en fin vecka. Kvalitetshäng med mina favoriter. Sommaren är inte slut fast det blivit lite mindre turister på ön. En heldag med Clara och Ellan i torsdags. Hoppas det inte var sista doppet för i år, "vi måtte bara bada lite till!". Annars har jag blivit rätt bra på att fika. Grilla kan jag också. Och inte på tal om att bara ligga och lata sig i solen och äta bullar. Flamsa runt i alla mysiga butiker innanför muren känner man också att man behärskar och gå lite för fort till Glassmagasinet så att vår blivande mamma Clara får be oss sakna ner.
I går kväll ramlade vi över tre gratisbiljetter till Rolandz. Jag, min dansare/DJ Elin W och min sjuksköterska/fotbollsstjärna Marre tog med oss buggen och foxtroten och behav oss ut till Kneippbyn. Vilket gäng vi är!
 
Söndag precis just nu. Jag har pratat i telefon med min alldeles egna Ammis uppe i Kiruna tidigare ikväll. En som får ett telefonsamtal på 3 timmar att kännas som 10 min. Det säger allt. Vi ses för lite. Hade vela ha dig i Kiruna under hösten, men man kan inte få allt här i livet. Det är bara att acceptera. Vi har blivit vuxna och allt vad det innebär, men inga avstånd i världen kan få oss att glida ifrån varandra.
 

Nu har jag bara tre dagar kvar på Intersport här i Visby. Kommer sakna.

"13 är ett orturstal enligt sägen.."
Blå Tåget tog oss till Galgberget i Visby, här man förr i tiden avrättade brottslingar.
En fin kväll och avslutning med järngänget, 27 juli
En lite bättre helg v.31
 
Lördag, Tofta Beach
 
Söndag, Tofta Beach
 
Söndag, Snäck Badvik
 
 
 
Här sitter jag, sentimental med en tår i ögat. Philip har tagit tredje flyttlasset med sig och seglat över havet för att färdas norrut. Dagen kom. Snart är det min tur. Med blandade känslor äter jag glass direkt från paketet.
 
.