Soliga dagar när man ska till jobbet.. I helg när man är ledig lovar de regnväder. Är jag otursdrabbad?
Får besök av min moster, hennes man och mina älskade kusiner på lördag! Roligt, då ska vi ta sommarens första dopp!
Världens bästa dodis på Hemmakväll. Skare va så skare!
 
Svett i ögonen, uppkavlade armar, äntligen framme!
Då var morgonjoggen avklarad. Ställde klockan kl 07 och hade bestämt att jag ska pallra mig upp.
Ska duscha och sen väntar jobb för hela slanten. Igår fick vi drygt 40 kartonger med kläder, så att göra finns det. Roligt att allt kom på en och samma gång. Eller inte. Nu tänker vi positivt.
Annars har jag världens bästa mamma och pappa på besök. Idag är deras sista dag så till kvällen ska vi göra något roligt och äta gott. Veckan har varit solig och fin, håller tummarna att det håller i sig till helgen för då är det midsommar!
(Skrivet torsdag den 21/6-12)
Sommaren blev invigd med fotbolls EM, som för våra svenskars del tog slut igår. Det är alltid lika tungt att förlora, helst när man är så nära och förtjänar en seger. Förväntningarna som höjdes och glädjeruset som kom när det såg så himla ljust ut. Och plötsligt var det över. Inget bra avslut på den här veckan för oss som bryr sig. Den här veckan har inte delat ut mycket klöver. Min bilen dog i måndags när jag skulle köra hem från jobbet, telefonen somnade också i samma veva. Där satt jag. Tur i oturen var väl att jag råkade snubbla över två glada pensionärer från Göteborg som skjutsade hem mig. Ibland kan det bli så mycket på en och samma gång att man bara ställer sig och skrattar. Hur det kommer sig vet jag inte. Alltså, ingen bil på hela veckan vilket resulterat i att jag gladeligen fått promenera till och från jobbet. Gratis motion tänker ni, men gratis blev det inte säger då jag. Igår fick Volvan komma hem igen med ännu ett plåster på. Lycka. Nu kommer jag uppskatta bilen i några dagar tills jag glömt bort hur jävligt det är att inte ha bil. Annars har jag faktiskt haft en roligt vecka på jobbet med Johanna och med en ny chef och kollega på köpet. Och går kom en sån där uppenbarelse till mig, eller vad vi nu ska kalla det, då jag kände total lycka och typ kom till insikt hur bra livet faktiskt är. Jag var och sprang i kvällssolen och kände en sån jäklar tillfredsställelse med livet i allmänhet. Så visst, veckan har inte bara bjudit på motgångar och ett hål i plånboken. Sen har jag ju Philip. Det är tur.
Veckans Rebus kommer här:









och en god frukost! En ledig fredag. Solen skiner där ute. Påklädd, snart ska jag ta en promenad in till stan och fika med Lena. I eftermiddag bli det spinning, kanske det enda spinningpasset jag kommer hinna med på länge eftersom jag jobbar mellan 9-18. Rätt dåliga tider om man vill gå på roliga pass på gymmet. Annars finns det miljoner saker att göra. Men jag börjar med en fika på stan.
Frukost - Det bästa målet på dagen
En kram är bra för magen
Extra roligt att jobba idag! Mycket spring då vi haft "guld lördag" på jobbet med 20% på hela butiken. Annars är det en grå dag med mulet väder. Ska ta och göra "dagens ansträngning" innan det blir allt för sent. Alltså träna. Om jag ska ta det före jag ska handla och städa, det är inte bestämt. Ser ut att bli en lugn lördagkväll annars, med lite paj och nåt gott plock på kvällen eftersom Phille jobbar sent. Mest motiverad att laga mat för tillfället. För det är roligt! En god paj, det ska jag göra nu! Kanske bakar något smaskigt också, men har inget roligt recept. Får väl ta och göra ett hopp och dyka ner i kokboken då. Ha en trevlig lördag!

Mina allra bästa vänner som jag längtar efter att träffa