Lördag
Ligger i soffan och leker med datorn, i brist på annat.
Ska käka middag med väninnorna i kväll.
Skönt med helg.
Godis är gott.
Jag är glad.
Lördagsgodis
Alice McCall

Idag är det onsdag och Georg och Göran har namnsdag.
Haft en otroligt tung start på veckan. Det känns som att dagarna bara lunkar fram. Dagar kommer, dagar går och högen med saker att göra bara växer sig högre och högre. 
  Denna dag började med en samhällsredovisning kl. 08:00, där jag höll en diskussion om droger.
Senare rullade det på som vanligt och lektioner avlöste varandra. När det var dags för lunch fick vi lasta tallrikarna med lasagne och till efterrätt fick vi chokladpudding. Efter bamba besöket  var det dags för prov i geografi. När provet var skrivet begav vi oss till engelskan och sedan till idrotten. 
  Som vanligt blev det att rusa till trebussen. Jag hann knappt slå mig ner på Hörvalls säte innan mina vänner Serena och Amanda farit in i drömmarnas värld. Trötta som gnuer låg dom där med öppen mun och bakhuvudet lutat mot glasrutan. Jag småskrattade och utbrast "Det är hårt att gå MSP". Fem minuter efter låg jag i samma position och dreglade på min Jenny Hellström väska. 
  Klockan 7 for jag iväg på träning.

Nu vill jag att denna onsdag ska ta slut.
Hei sitten!

"Fan vad respektlösa ni är, jag ligger faktiskt och sover!" Det var det första jag vräkte ur mig denna söndags morgon.  
Finns det något mer irriterande än när någon skriker, skrattar eller pratar högt när man ligger och sover? Nej är mitt svar, utan att tänka efter ordentligt.
Min skönhetssömn förstördes efter bara 7 timmar och även min underliga dröm. Men jag var ganska glad över att drömmen tog slut så tvärt eftersom den plågade mig.
Jag drömde att jag hoppade hage med Isabelle och att jag sen gick på en icke normal loppis utanför Ormen Långe. Jag kände mig obekväm där jag gick runt i en svintight baddräkt som var så ful att jag nästan kräktes när jag kollade på den. Det märkliga var att allt som såldes på loppisen var mitt. Jag minns att jag var flyförbannad över att någon hade tagit alla mina prylar och kläder som jag ägde, för att sedan sälja allt. När jag märkt att allt vad mitt så började jag fylla min famn med så mycket som fick plats. Jag minns att jag direkt ryckte åt mig mitt smyckeskrin och en prydnadssvan i glas (märklig). Jag bad sedan Issa plocka ner mina kläder från galgarna men hon bara stod och skrattade. Gud vad frustrerad jag blev, visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag började störtböla där jag stog och såg på när mina tillhörigheter bara blev färre och färre...
Drömmar är märkliga. Det sägs att man drömmer varje natt men på den senaste tiden har jag inte kommit ihåg en enda dröm. Det kanske beror på att jag inte har väckts under själva drömsekvensen. Jag tror att man minns mer av drömmen om man väcks under denna sekvens. Alltså konstatera jag att det är morsan och de andras förtjänst att jag kommer ihåg denna dröm.
Efter middagen rotade jag fram en drömtydarbok som jag fått låna av fammo för ett tag sen. Eftersom loppis inte fanns med slog jag upp ordet svan och fick läsa detta:
"Drömmer du om en svan, betyder det att du ska ge livet åt en son som blir en stor musiker."
 
Vill ni ha en autograf av en mor vars son kommer bli en stor musiker så sök upp mig.
Jag skulle också vilja tillägga att jag har hittade kattguld under en långpromenad tidigare idag. Lyckan blev total och Liz blev avundsjuk.
Hoppas bara inte långfingriga Amanda får reda på detta, det skulle innebära ett försök till inbrott. Men Amanda, läser du detta så vill jag bara att du ska veta att Kent har allt under kontroll. Guldet är funnet och är i säkert förvar.

Nu är jag störtförmögen och kan bara sitta och vänta på att min lilla musiker ska komma till världen. Till den värld som jag när ni minst anar det kommer ta med en ström, där av namnet Natalie Wahlström.
God afton.

Kattguld

Tre söta detaljer
image59

Snickrat ihop ett par egna örhängen

Fredag, kan man göra annat än att le?
Nyligen anlänt till byn. 
  Jag har tänkt lite. Det är nästan sjukt hur mycket musiken påverkar mig. Jag var helt slut i skallen när jag klev in genom dörren men direkt när jag la på musik började hjärncellarna dansa. Musiken är som medicinen när jag är dåsig. Den är bra i alla lägen och sviker en aldrig.  
  Detta har jag gjort idag:

  • Skolan
  • Kollat teater
  • Smaskat mjukglass
  • Hämtat ett paket på posten

Nu ska jag och träna. Tjilivippen!

Har varit ute och rensat tankarna runt LK, så himla skönt.
Har också pratat i telefon, så himla skönt.
Har mycket i tankarna just nu, så himla skönt.

Äntligen färdigt vart vi ska åka i sommar!
image52 
Zakynthos 29 Juli


image50
Jag är född i en liten by
i ett av världens hörn
Vid en landsväg där allt tar slut
och där älven har sitt krön

Jag är född i en liten by
och där är jag farsans dotter
det var längesen jag bodde där
men det är var jag kommer ifrån

Ett av världens hörn
Ett av världens hörn

Jag är född i en liten by
bland travarna av ved
Där skogen vuxit sig seg och stark
och människorna med

Jag har rest till en galen stad
med en himmel utav bly
Här är jag hemma, ändå inte alls
Jag är född i en liten by

I ett av världens hörn
ett av världens hörn

Om jag så reser till en annan värld
där dom gör mig till en kung
Hör jag ljudet av en älv och en skog
i mitt hjärtas rum
Åååh

Jag är född I en liten by
I ett av världens hörn
Vid en landsväg där allt tar slut
och där älven har sitt krön

Jag är född i en liten by
och där är jag morsans dotter
det var längesedan jag bodde där
men det är var jag kommer ifrån
Men det är var jag kommer ifrån

 Brolle J.r

Uppe med familjen Simpsons!
  Det är söndag och jag sitter i soffan och kollar simpsons. Det är snart dags för frukost och sen blir det plugg. Tänkte sammanfatta veckan som gått. Det är v.15 och denna vecka har jag inte lagt ner många timmar åt att studera insidan av mina ögonlock. Har faktiskt aldrig sovit så här lite på en hel vecka. Då kanske man undra sig varför jag inte gjort det.
  På måndag åt vi en sen middag med ett par elever från Luxemburg. En lite ovanlig middag som bl.a. innehöll en liten eldsvåda, en pöl saft på bordet och en massa skratt. Jag tror inte intrycket av MSP 1 var världens bästa, tyvärr. Efter att faten var tömda och renslickade begav jag mig hem där historiaboken låg och väntade. Det blev en lång natt med förberedelser till provet nästa morgon. 
  På Onsdag åkte vi till Luleå med skolan. En studieresa med massor med skoj och övernattning i Arkus stugby. Vi började dagen med ett besök på Teknikens hus och shopping på stan. Senare på kvällskvisten delade Erik in oss 1:or i två lag och ordnade lekar medans 3:orna drog på krogen. Jag kan meddela att mitt lag "as" drog hem segern.
  Efter laglekarna, lite snöbad och poker gick mer än hälften och la sig. Vi andra fortsatte natten med att prata om extensiella frågor och berätta spökhistorier. Slutligen kom vi överrens om att ha en vakartävling. Jag ignorerade tävlingsmänniskan Natalie och gav upp klockan 5 efter att jag insett att jag åtminstone behövde nån h sömn för att inte dö av utmattning. Resten fortsatte och väldigt otippat blev Serena nattens segrare.
  Klockan 8 ringde väckarklockan och det var dags att städa ur stugan och bege sig mot ett nytt studiebesök. Tröttheten gjorde det svårt att konsentrera sig på pratet om teknologiska megasystem m.m. Under hemresan fick vi kalla plättar med sylt av S.Persson och sen kollade vi film. Jag hade svårt att sova på grund av det hårda sätet och den ömma röven.
Resans snackis blev Arvid, efter att fixat fyra stygn under ögat. Orsaken var leken "tjuv och polis" och ett hopp över en bom med huvudet före. 
  En händelserik resa men med min otur missade jag Magnus Betnér.
På fredag blev det fest, har inte haft så roligt på länge! Satan!
Frida Öhrns röst förtrollar mig.

Jocke och Magnus Betnér



Och du, jag är ledsen. Förlåt.

Snön sprutar ner från himlen. Lördag eftermiddag, vad göra?
Undra om jag ska gå och ranta? Jag kanske tittar in i grannhuset eller så går jag förbi mommo och moffa där jag kan lösa korsord och dricka kaffe.
Från det ena till det andra.
-F17 om 24 dagar.
-Morsan bakade falska potatisbakelser igår. Dom smakade gudomligt. Men jag kan inte förstå varför dom heter som dom gör. För det första så innehåller dom inge potatis och för det andra, var kommer ordet falsk ifrån?
Underligt :)

Idag har jag varit på kalas hos min moster och Ella. Rätt fräckt att moster fick Ella på sin födelsedag. Världens bästa present! Jag och 7-åriga Ella gjorde en liten affär. Vi kom överens om att byta en Bratz docka och en ring mot en stor bit prinsesstårta. Jag blev osäker på om jag tjänade på affären och det blev inte bättre av att Ella stog och smilade vid dörren när jag lämnade kalaset. Det stog "skadeglädje" i hennes panna. Men på bussen hem hördes inga suckar från mig utan jag var rätt nöjd faktsikt, det var ju trots allt hennes födelsedag.
Härlig unge!
Idag har jag även sparkat boll och lyssnat på en låt som fortsätter charma mig. Plus att jag har jagat mina klasskompisar på idrotten.
Haft en bra onsdag.


N - När nån kastar skit på mig så har jag svårt att svälja det.
M - Det kan jag förstå om det är skit.


Feist - I Feel It All