Jag är på ett julbesök i min kära byn. Fyller på med julkänslan.
På lördag var det julbord, och där av blev man ett kilo tyngre. Jag var den objudna gästen som lyckats tigga till mig en bit mat. Hungrig och arbetslös som man är. Eller faktiskt stod jag till stor tjänst då jag agerade chaufför till de som inte var kapabla till att köra själva. Klart jag var värd en matbit. Sällskapet var av det bästa slaget och julmaten gav mina smaklökar en sjudundrande orgasm. Ja, det knullade i munnen som Philip brukar säga. Tyvärr hade jag inte med min kavaljer i år heller så att dansa fanns inte på världskartan förstår ni. Fast i och för sig, det kanske var tur att han inte följde med. Han hade förmodligen käkat ihjäl sig och en änka vill man ju inte bli. Jag fick nöja mig med att kolla på mina föräldrar när de svingade åt Helen Sjöholms, "du är min man".
Söndagsmorgon blev en tidig morgon, uppstigning 06.00. Nästan så att man skulle kunna tror att jag skulle upp på jobb. Hantverksdagen ägde rum i julebyn och självfallet hade jag och mormor bokat bord. Traditioner är härliga. Lite extra pengar, klirr i kassan, det gillar vi!
Annars har jag tagit igen lite tid med min småkusiner. Några jag hänger högt upp i julgranen. De slutar aldrig förvåna mig. De växer så det knakar och deras uttalande roar mig som vanligt. Bakat lussekissar och fixat två efterlängtade bloggar åt båda två. Och gårdagens glöggkväll var inte fy skam. Det är ju sjukt så vi beter oss när vi förenas, jag, Berran och Mandy. Mådde nästan illa när jag gick hem igår, tyvärr talar jag inte om orsaken, i risk om att hemlisar om mig själv ska läcka ut. Bäst att vara tyst.
Min idol på 9 år. Charlie Charm.