Ibland är min favoritplats hemma hos mormor och morfar. Det är svårt att beskriva varför. Atmosfären är liksom en annan, en äldre harmonisk atmosfär där du kan sitta i lugn och ro, lösa korsord och äta kola. Du för annorlunda samtalsämnen (jämför med bästa kompisen eller morsan) och äter annorlunda saker (som bara finns i mormors skafferi).. 
  Efter att ha sparkat boll blev det att dyka upp i huset på slaggvägen. Jag noppade mormors ögonbryn medan morfar gjorde te och mackor. Vandrade hem med en slant i fickan, något jag fått för att jag la ner tio ynka minuter på att noppa två par ögonbryn. Gick sakta hem i regnet och hade en sorglig känsla i kroppen. Tänk när det där huset på slaggvägen kommer vara tomt. Tänk när det inte kommer finnas där, som ett ställe där du kan dyka upp när som helst, hur som helst. Ett ställe där du kan lägga dig på soffan under mörka vinterkvällar och glömma alla måsten. Där du kan baka julbakelser med mormor och lyssna på när morfar spelar gitarr i källaren.. Kände mig helt enkelt vemodig när jag gick hem igår. Jag grät inte men himlen grät. Men dagen då huset är tomt, då kommer jag gråta. 
  Jobbat till 12 idag, fick gå tidigare eftersom allt var gjort. I team-AN är vi minsann flitiga, till skillnad från en viss person som ligger och sover på en nermonterad truckstol! Kan tala om att jag såg rött när jag fick syn på detta, men att gå och lugga personen i fråga fanns inte i min värld. Men nog allt ryckte det i fingrarna ska jag tala om! Det var inte bara självaste "tuppluren" som störde mig. Att även person har lunchrast i 1 h o 30 min medan vi andra äter på 30 min gör ju inte saken bättre.. SLÖKORV SÄGER JAG DÅ BARA!!! Och sen när man kollar in i verkstaden sitter personen på golvet och kollar ner, ISTÄLLET FÖR ATT GÖRA SITT JÄVLA JOBB! Medan svetsen ligger på golvet är penslarna i full rörelse i luften. Det måste var helvetes tungt att svetsa.. Okej, jag är inte fläckfri. Men den här personen är en riktig slö PRICKIG KORV.. Amanda vad gör vi? Om jag får halva hans lön lovar jag att hans "tupplurar" och fördröjda raster inte ska läcka ut till chefen. 
  Efter 12 blev det träning och sen konsum. Ikväll blir det att grilla mashmallows, äta jordgubbar och dricka blåbärscider på Badstranden! Mysigt. Elden får hålla myggen borta från min kropp. Kanske nalkas det även ett nattdopp.
Nu går jag ut genom dörren..
Dörr - Rött
bygg upp en tro.. 
  Bäst att lägga sig under sänghimmeln så att inte myggen kan hitta mig! 
Idag är det onsdag, i morgon torsdag. Dagarna går fort när man jobbar. Och planen att lägga sig innan elva håller aldrig.
Just nu längtar jag efter en utlandssemester, en sommarfest (rättare sagt, en brakfestival med svinbra musik) och så självklart efter, Dr.Phil. 
God natt!