Idag är det 29 april, jag fyller 22 år och imorgon på Valborg firar jag och Philip 4 år tillsammans.
Grattis till oss!
På min första krogrunda hamnade jag i din famn och här vill jag stanna.
Idag har det varit riktigt solbrilleväder här i Visby. Då passar det bra att göra stan på förmiddagen, springa en mil på eftermiddagen och käka grillspett på kvällen.
 
Hade jag sitt här och varit belåten. Nu känner jag mest för att sätta båda händerna på magen och rapa högt och länge. Annars undrar jag om det bara är jag som släpper lös, låter känslorna flöda genom den knytna knogen och sjunger hellre än bra till Pinks "Just give me a reason" när den spelas på radio? Ibland tror jag att ingen ser mig i bilen där jag sitter. Som en skyddande borg med tonade rutor. Den som aldrig sett någon annan peta i näsan vid rödljusen eller i förbifarten kollar sig aldrig omkring. Det sker hela tiden.
 
Såhär nöjd och belåten är man när man fått igenom sin bil på besiktningen!
 
Då är min femte dag på Intersport gjord. En hjärna som går på högvarv och adrenalin som pumpar runt i kroppen. Hört att utmaningar är bra för en, att stess är bra i lagom dos och att man ska våga kasta sig ut ibland. Sen är det ju roligt att lära sig nya saker, det är då man utvecklas. Nu ska jag äta upp min aprikoskräm ur mina nya frukostskålar.
Esprit 2012 - Intersport 2013
Det finns en charm med alla platser här på jorden. Med Visby, hemma i Norrland och med alla de där platserna utanför Sveriges gränser. Det finns så mycket att bekanta sig med där ute. Känner mig alltid full av energi och motivation när jag kommer hem efter en resa.
Miljöombyte ger större perspektiv på livet. 
Alla skulle må bra av lite kubanska vibrationer. Till Kuba vill jag åka igen.
.
Kuba februari 2013