Att känna att man är bekymmerfri är en skön känsla som betyder mycket när den väl infinner sig. Solen skiner, träden är gröna och det blåser en lagom kall vind i håret. En melodi svävar ut ur högtalarna och en hand håller en annan.. Det finns inget, absolut inget som ligger och trycker. Det känns i kroppen, det känns i luften. Jag tar ett djupt andetag. Det luktar lycka.
Det gäller att överleva.
Livet går ut på att överleva.
Varje dag försöker just jag, att överleva.


Bloggen säger: "Vad gör du nu för tiden, varför hör du aldrig av dig? Det var alldeles för längesen vi sågs!" 

Då spottar vi in några ord här. Eller jag spottar. 
Det är värt att ödsla lite tid på bloggen ibland. Det är ju lite kul trots allt. Till er som undrar kan jag tala om att fru Wahlström endast skriver när hon känner ett kall inom sig. Annars tycker hon att det känns onödigt. Hon känner att det är slöseri med ord och vet även att det inte brukar bli bra om kallet är bortblåst. Risken är att det blir tråkigt. Men självklart kan man misslyckas fast kallet är på plats. 

Idag är det lördag och parasiterna håller på att käka upp mig inifrån. De gnager i mina muskler och försöker bryta ner mig totalt. Det blev att "dansadansa" på Arran igår. Det är alltid lika underhållande att röra på höfterna en sen fredagkväll. Men. Hade man uppfunnit alkoholen idag hade den absolut förbjudits. Det är rena rama giftet men ack så roligt man har efter att man hällt i sig lite av giftet (om det slår till rätt så att säga). 
Vi konstaterade idag att: Det finns tusen nackdelar med alkohol och endast en fördel. Listan på nackdelarna kan blir lång (ni vet: rattfylla, slagsmål, minnesluckor, dåliga beslut, tårar blablabla) Men fördelen är att man kan ha för jävla kul. Det lustiga är att denna fördel överväger de tusen nackdelarna. I alla fall enligt mig och några till. 
Okej. Nu tar vi en retur upp i inlägget. Vad är det alltså jag gör nu för tiden? Nu vet ni i alla fall varför jag inte hör av mig så ofta. Kort och gott. Det som har hänt och det som är värt att nämna kommer här:
- Ännu ett äventyr är avklarat med MSP 2 och denna gång bar det av till huvudstaden, Stockholm. Först tåg i 18h där det blev mer prat än sömn. Dagen efter fick vi sega norrlänningar möta de hyperenergiska 08:orna, något som blev ett lyckat möte. Vi lyckades även sudda bort lite onödiga fördomar. Har så gott som skrattat mig igenom hela resan. Från tisdag till söndag. Tro mig. Veckan innehöll blandade utflykter, Gröna Lund, Skansen, slöseri av pengar, grillfest i en park, sol och stek. Sommaren hade verkligen nått huvudstaden. Grönt är skönt. En skön resa! Något att berätta för barnbarnen. 
Till och med gamle Berry klarade sig i natten. Och hon fick även känna på hur det är att byta föräldrar för ett tag. Nyttigt.
"Du hittade inte hem igår och jag tror inte att du hittar hem idag heller".

Nu känner jag ett kall, sängen. Jag måste bums avsluta och ge mig av. Det var ett tag sen jag sov i min alldeles egna bädd. Adjö och på återseende. God natt / (N)ettan Knodd
Hör på fåglasången, de sjunger så man blir yr...
En glass i skolskenet med en kär vän kan ibland vara det skönaste som finns.. Längtar till så mycket just nu. Annars är det en helt vanlig dag i Norrland. 
Och så en bild från Valborg/torsdag! Sitter vid köksbordet och äter grillat. Trevligt.
Sen zoomar vi in mitt linne, mitt eget verk. Med lite färg kan man förvandla ett tråkigt linne till ett coolt linne. 
Till vänster ser ni min fina 18-årsgåva som jag fått av en vän, importerad från Sydafrika. Tråkigt nog hann jag bara bära den runt handleden i två dagar. En hög hittelön till din som finner detta armband. Förlusten ägde rum på Ferrum. Men troligtvis hänger den runt någon annans handled idag. Dålig stil.

SVP - NATALIE - 91:04:29
som bara vi kan se..

Dagen kom. Dagen gjorde sitt. Dagen gick. Och många minnen jag fick.
Dagen med stort A. Artonårsdagen.

Nu har jag fått ännu ett år på nacken. Det artonde året kom i onsdags. Lagom till Arran Premiären och Valborg. Helgen blev verkligen något att hurra över. Vi hänger detta i julgranen för det var länge sen jag hade det så roligt. Och tvådagars blev det. 
Torsdag: SOL, Tidig morgon med nödvändiga sysslor, dusch och fix, bil till staden, grillning, champagne, prat, husfest med för mycket folk, ferrum, dansa, drink (1st-125kr), slösa pengar, luft, skratt, smällar, efterfest och sen; dö för att sedan återuppstå. 
Fredag: SOL och stek på stan, skrattat, letat i full iver efter en heliumballong, mjukglass, gjort bort sig, skrattat lite till, stödvila(en stödvila som blev sömnlös. Däremot seglade Serena lång ut på drömmarnas hav), musik på balkongen, dusch och fix, vin, glädje, Arran, dans, Skaburbian, Trafikstockning (sjukt mycket folk), trevligheter och sen; somna på en hård soffa.

Ännu en vinflaska väntade på mig när jag kom hem igår.. Är det meningen att alla som fyller arton ska bli "alkoholduschade"?
Igår var det ett hyfsat utpumpat gäng som öppnade ögonen. Aldrig har en hamburgare smakat så gott. Ni skulle sett Gossens min när han tog den första tuggan av den heliga hamburgaren. Och det såg ut som att min vän Mandy-hoe blev frälst av en loka, den heliga drycken. 
Jag tackar för att jag slapp baksmällan. Inga stödvilor under dagen. Först väntade jag på Jarmo i rutan sen blev det att sova som en stock..

Och idag (söndag) har jag varit på grodsaffari med en kär kompanjon. Jag säger bara en sak: "Det är vår mina barn. Det är vår. Hälsa maj välkommen!" Dessutom har jag köpt en majblomma. Strax innebandy. Nog för mig. Hej då.