Igår var jag på stan på tjejerna, skyltsöndag och första advent! 30-50% lite här och där på affärerna, farligt! En macka på Subway sen åkte jag iväg och spinnade bort huvudvärken (som nästintill alla bär på) på Gym Visborg. Tror det är blåsten och vädret som gör att hjärnan känns som ett krigsfällt. Hade spelkväll sent på kvällen, medans Berit härjade vilt utanför. Trätopparna svingades åt alla håll och kanter, vågorna piskade in över strandkanten och trädgårdsmöblerna flyttades som i ett schackspel. Det är storm ute.
- I fredags blev det 30-årsskiva här på Kneippyn, efter den obligatoriska hockeyn.
En surprice-fest som vi förberett i smyg och som blev en riktig succé.
Tiden går fort här på ön. Igår slog det mig hur fantastiskt vackert det är här. Det brusande havet ligger ett stenkast från lägenheten. Jag börjar känna mig som hemma.
Svalde precis ner en värktablett. Det här är nåt jag gör högst 3 ggr per år om ens det.
Känner mig SJUKT hängig. Det här känns som en bestraffning. Det gör det alltid.
Vi får skriva in "VILA" i mitt
träningsschema.
Jag avslutar med en lång suck.
En vis bybo flyttar till Visby.

Då var jag här. I Visby alltså. Bosatt men inte helt hemmastadd än. Känns som att jag är på semester ännu, att jag ska upp till gruvan och jobba igen men nej, nu ska jag bo här. Det går bra nu.

Jag och Phille bilade ner förra tisdagen. Möttes upp i Umeå, han flög och jag bilade. Det blev en liten spontan weekend i Umeå.. behövligt efter allt distanskrigande vi utsatt oss själva för. Bio, god mat och shopping på stan, plus en oförskämt skön säng.
Så här bor vi.. Jag i vardagsrummet.