Jobb, Ärtsoppa, sms om fest, en stödvila, löpning, plättar, idol, eld i kaminen och en bastu. Ja, det blev en rätt behaglig torsdag. I morgon är det fredag. Det är svårt att inte känna behag på den fronten också. Nu går halva jag och lägger mig.
Min andra halva! En charmig kille som bakar snickerskaka.
Från en hand som ger blommor, sitter doften kvar.
med ett bloggpass!
Kaffe och blåbärspaj i Svappavaara. Jag har avklarat veckans första förmiddagsskift och nu försöker jag kämpa emot att ta en skön tupplur, detta eftersom jag vet att en tupplur lätt övergår till maratonsömn. Siktar in mig på 8-timmarssömn till natten istället, förståndigt av mig. Men innan sömnen hoppas jag att jag får en plötslig energikick som kommer får mig att göra dagens fysiska ansträngning. Om det sker, det får tiden utvisa. Igår kom jag hem från ännu en vecka på Gotland. Har nämligen en månad kvar att slakta på LKAB innan jag proppar vår nyköpta Volvo V40 med en massa prylar och beger mig. Om inte Philip möter mig i Luleå eller om jag inte får låna en GPS vet jag inte om jag kommer komma fram. Jo kanske om jag planerar, studerar och ritar upp färdvägen på papper innan.
Två nyheter:
- Haft två sköna semesterveckor (lycka).
Shopping i Stockholm, vidare till Kroatien och prövat på the real charter life med Ammis. En BEHÖVLIG solsemester med trevligt sällskap borde varenda människa få göra minst en gång om året. Dubrovniks hemligheter, öturer, morgondopp i havet, goda middagar och stora mängder med sol och vitaminer. Väl på svensk mark styrde jag min kos till mitt hjärta på Gotland. Träffat så mycket trevligt folk på ön. Vintern ser ljus ut. Jag ser framemot allt just nu. Så mycket kan jag säga.
- Min nyfunna vän Emilie har slutat på mitt jobb. Förra veckan var det vår sista nattvecka tillsammans. Jag grät i bilen när jag åkte hem på morgonen. Det förklara väl det hela ganska bra.




Kroatien - Dubrovnik