och spänning i vardagen!
Två mystiska skräckthrillers, helt i min smak.
Arne Dahl-serien som gått på tv. Du ger den en chans sen är du beroende.
Sommarkänslor. Det har varit ett riktigt härligt väder idag och nästa helg har dom visst lovat 20 grader varm! Vill bada, ha på shorts och steka i solen. Annars har dagen bestått av bokläsning, mat och fotbollsträning. Nu sitter jag här med en stämplad tå. Hade glömt bort hur fruktansvärt ont det gör.

Gamla bilder från Skopelos. Jag och brorsan för 6 år sen. Någon som jag saknar då och då, väldigt ofta!
Absolut sista gången vi köper en engångsgrill. Det gick inte att få fart på den där jäveln. Ska nog köpa en liten rund kolgrill istället. I rosa kanske. Det slutade med att vi drog av alla grillspett och rörde ner allt i stekpannan. Gott blev det hur som helst. Lördag idag, nyss varit på en kvällspromenad med min kille. Nu blir det film! Kanske en banan också. Om man orkar. Det brukar alltid finns alltid plats för en banan! Vi ses!
Lila balklänning med vackert pärl -och paljettband runt midjan, släp baktill och tillhörande scarf.
Använd en gång på studentbalen i Kiruna.
Köpt på Högtidskläder i Umeå för 5600 kr, säljer den för 2800 kr eller högst bjudande.
Storlek: S/M
Silverfärgad kuvertväska och halsband är också till salu.
Söndag. Destination, Norrland. Lyckodagar. Då var man 14 igen och bor i flickrummet. Dagen kunde inte bli bättre när ryktet nådde mig. Italienskan har letat sig till svensk mark. Äntligen är vi samlade igen. Bastu i min stuga. Vi drar alldeles strax. Skotern står redo, ett rejält lass med mat och en vinflarra råkade få palts. Väntar på att Amanda ska ramla in genom dörren.
Träningsglädje är något som kommer och går, precis som dagsformen och ditt humör. I början av veckan har jag haft noll motivation att träna. Varit ute och sprungit men gjort det av ett rent måste med mungiporna ner till knäna. Det blir inte roligt då. Ibland behöver man bara vila för att komma tillbaka. Igår var lunchspinningen det bästa på länge! Sen blev det tacobuffé men maxi-phille.
Påskshopping på stan. Fick se den omtalade Påskmarschen, ett långt tåg med hur många små och stora påskkärringar som helst. Mötte till och med en pappa som var sminkad med en enorm gul peruk på skallen. En helt vanlig pappa. Vad gör man inte för sina barn?
Imorgon åker jag upp till Norrland och är borta några dagar. Lättade på samvetet när jag ska lämna Philip här hemma genom att köpa en fin påskpresent. Nu kan jag åka med lite bättre samvete. <3
Pernilla har varit inne på måndag och lärat mig en massa om ombyggnationer, hur kläder bör hängas och vikas, hur man kan tänka i olika situationer etc. Är riktig förvånad över alla regler som finns och hur mycket som ska göras i en butik hela tiden, varje månad, varje dag. En rolig vecka med massa jobb. När man får ta eget ansvar och börjar kunna blir allt så mycket roligare.