I'll be gone. In a day or two.. (Maybe more)

Har du vistats i "jippodimman" ännu en helg? Ja, det har jag.
Varför? Jo, för att det är underhållande. En rivstart på lovet. Fredagskul.

Men kommande veckan ser harmonisk ut. Mitt ute i vildmarken ligger min påsk-ö, och på denna ö ligger ett litet hus som väntar på mig. Jag färdas med skoter, packar med mig korv och några trevliga kamrater. Sedan ska vi ha det behagligt... Åker på måndag om vädret tillåter.
Alla planer inför lovveckan är inte på det klara ännu. Har både en del önskningar och måsten. Men imorgon tar jag med det sista från min fina lägenhet på Mangigatan, och beger mig mot nya håll och kanter. Med både glädje och sorg har jag packat ner saker i bananlådor idag. Har burit saker upp och ner i trappor hela dagen. Trivdes verkligen som handen i handsken i den där lyan, men nu är det Grynets tur. Matpausen bestod av pizza. Den där "jippodimman" gör en verkligen vrålhungrig så här dagen efter. Sliten blir man också. Och trött. Glad är jag ändå. Men gladast av oss alla har nog solen varit, den har varit strålandeglad.

Förresten, är det bara jag som tycker att det ska vara banan på pizzan? Vad vore livet utan banan?
Dessutom vill jag tacka för en trevlig Luleåresa. Vad vore livet utan Mandy-hoe och Macarena?

Shalala.. Min börs är funnen. Hurra! 
Imorse när jag la märke till att den var borta blev allt upp och ner. Trodde inte att jag skulle få se skymten av den igen. Det finns mycket viktigt saker och ting i en börs som man helst behåller. Fick sätta mig ner och göra tillbakablickar från gårdagen, precis var jag hade vandrat och vilka ställen jag besökt. Och ser man på, där låg den på läktarn i sporthallen. Skönt. Då var denna dag räddad.
Annars har jag inte så mycket på hjärtat. Det mesta flyter på.. 
Dagens gäst: Solen

Brukar diska till den här låten. Nu vet ni det. Varför just diska? Jag vet inte, det har bara blivit så. I lägenheten är det bara jag och Eddy Grant. 
Idag tänker jag inte säga ett skit. Men det betyder inte att jag är sur. Jag är glad. Slänger in en låt istället. Gunga på! Yeah!
Vänskapen är din stolta moder
Rättvisan är din broder
Freden är din syster
Kampen är din fader
Framtiden ditt ansvar..

Imorse när jag skulle promenera till Luossaskolan fick varenda cell i kroppen köldskada. Trodde att jag klätt mig ordentligt, men icke sa Nicke. Mina ben var som frysta fläskfileér som senare började koka, när jag tagit mig in i värmen. Körde "skitsnacket" för två grupper med "skitungar", sen begav vi oss.
Nu tycker ni säkert jag verkar väldigt oseriös när jag säger "skitsnack", precis som att jag tycker att det vi redovisar om är skitsnack. Nej så är inte fallet, utan Natalie tycker bara att det passar bra att säga "skitsnack", då just samtalsämnet är skräp (smuts,skit) som vi slänger på marken, i vår egen miljö. Ni förstår säkert. Och "skitungar", varför säger jag så? Jo för att barnen troligen brukar kasta skit på marken, i alla fall vissa. Men efter att vi varit där och predikat kan vi sudda bort ordet skit. Nu är alla rena och glada.
Man kan alltså säga att jag och mina klasskamrater är rena rama "skitsnackarna". Det är precis vad jag känner mig som, en "skitsnackare". Och även precis, just nu lever jag upp till namnet ganska bra. Känner att jag snackar rätt mycket skit nu, nästan så att det stinker om det. Nog om detta. Skit i vad jag har sagt!
Idag är det fredag, jag sitter hemma och smörjer själen med musik. Jag är varken på väg på fest eller till Riksgränsen, utan jag sitter bara hemma och känner lugnet. Något jag inte gjort på länge.
På tal om hem, såg ni "vägen hem" igår, dokumentären/filmen om den skakande händelsen i Knutby. Kollade inte hela, men såna där sekter skrämmer mig. Känns som att "kaffesekten" och Nettan är ganska oskyldiga när man jämför med Knutby-sekten och Helge Fosmo. Nog om det.
Moster ringde precis. Det blir middag hos dem efter 17, tacos. Sen blir det möjligtvis lite gänghäng med the others.. 
Får se om jag beger mig till Gränsen imorgon. Något säger mig att det kan bli bra, men vi får se.
Adjö!


Hittade en gammal bild från förra sommaren. Ser den inte otroligt fri ut? Det tycker nämligen jag.
Ni har väl inte missat Jimmy Edlund? Om ni har det så kika in hos honom (40dagar.se), jag bara måste göra lite reklam för honom. Jag tycker han är rolig.
Varför 40 dagar tänker ni då. Jo, han ska vara utan sin orgasm i 40 dagar och utmaningen är snart fullgjord.
Här har ni ett, enligt mig, föördjävulskt roligt klipp. Detta klipp sticker ut lite jämfört med resten. 10 minuter lång, men kolla hela vettja!

Alltså ljushuvudet i huset bredvid slutar aldrig att förvåna mig. Hon har sina knep. Oftast är de geniala, ibland riktigt dumma. Här har vi i alla fall ett riktigt höjdar tips:

- Kan någon förklara bilden?
- Det handlade om hicka såklart. Jag körde mina specialknep; Stå på huvudet, drick vatten (käka helst en gurka samtidigt) och vipps så var den borta!

Och när jag ändå är på gång vill jag be om förlåtelse till han där nere, Sebastian. Förlåt för att jag slog dig, men man skrämmer inte mig. Ok?
Uppe med tuppen?
Idag är det fredag. Jag skojar inte när jag säger att det sprudlar i kroppen. 
Strax ska jag iväg till skolan, min gamla skola. Länge sedan man befann sig på det där bygget. Det är nog en bra idé att ta med de gamla böckerna som blivit kvar sen 9:an. Känner mig lite som en tjuv när jag har dom här hemma. De är redo att bli använda igen. Vid 9:00 väntar klass 4-6 på oss, de ska snart bli lite mer förståndiga när det gäller nedskräpning. Sara P har ju till och med bakat till barnen. Sen blir det hjärteplättar ala Bamba Lena.
Imorgon är det alla hjärtans dag. Kärlekens dag. Adjö.


  Jag vet att jag är en dålig bloggare, det ska jag inte sticka under stolen med. Och jag ska vara ärlig, jag blev taggad efter lite "push" från en kär läsare och en get. Roligt när någon lägger märke till och påpekar när det inte händer så mycket här på bloggen. Trots att jag egentligen skriver det här för mig själv, på internet, som är tillgängligt för alla (hm?)
  Idag är det torsdag och det är dags att spotta in några ord här. Dock blir det endast några få ord, men det är inte mängden som räknas, inte sant?
  Tänkte egentligen bara meddela att jag lever. Det har varit en mysig, hård och SVINROLIG helg. Många hade nog inte förväntat sig att jag skulle klara mig levande ur denna fjälldimma. Men som jag brukar säga, "det jag inte klarar, är inte värt att klara".
  Den här veckan har faktiskt varit lite sne. Orsaken är nog att själen och vettet är kvar i Björkis, endast skalet befinner sig i Giron. Även ett par vantar och en socka bestämde sig för att stanna. De hade väl lite kvar att ge, precis så vi kände dagen vi skulle åka hem. 
- Söndag: "Åh, inte hem nu! Idag hade vi gjort allt vi inte gjorde".
  Imorgon är det fredag, en härlig dag. Vem gillar inte dessa dagar då allt är fred och fröjd? Ska vi skaka skalen eller ska vi ta det piano? Den som lever får se..
  Nu är det dags att krypa mot sängen, trots en misslyckad "rödtråd" i detta inlägg. Men vem bryr sig om röda trådar? 
  Imorgon blir det att föreläsa för småbarn om nedskräpning. Intressant. Senare på kvällskvisten är det marknad och 2x18-årsfest. Lite annat är också inräknat. Intressant.
  Sweet dreams!


Man ska ha lite småfel, det är charmigt. Synd att man inte ser ärret som är blixtformat. Det är power i det där "fuckyoufingret" ska jag säga er. Tro mig.
Peace and power!