Söndag. Florsocker faller ner över byn. Kent ligger sjuk i sängen sjuk (veklingen som aldrig blir sjuk och om han väl blir det är han nära döden). Själv är jag lite snorig, sockerbakis och dessutom försöker jag ta itu med engelskan. Ingen innebandy ikväll utan istället blir det att köra bil till staden..
Har inte mycket på hjärtat just nu. Eller jo en sak förresten, jag söker en danspartner! 
Nu blir det mammas lasagne. 


Haha, Roberto och Kurtan.. Ser ni någon likhet?
Ligger i min säng, i mörkret.
En behaglig dag! Dock känner jag mig slut i kroppen. Gick förbi moster på förmiddagen. Blev både bjuden på mat och härliga dammsugare. Lekte lite. Fick bl.a. massage av E, samtidigt som A testade sitt nya tatueringskitt på mig. Låg mjukt och skönt i den lilla sängen, under sänghimmeln. Det gick inte många minuter innan jag styrde segelbåten mot drömmarnas land. Väcktes 2 h senare och var tre sjöhästar rikare . Fick reda på att jag legat ensam i huset och sovit medan resten av folket ägnat sig åt skidor och skoter. En lugn dag för mig tack vare den snoriga näsan. Kollade precis Sverige-Portugal, en ok 0-0 match. Nu styr vi sikte mot drömmarnas land, igen. Önska mig en god natt utan nästäppa. Om ni har vägarna förbi så kan ni gärna ta med nässprayen, det hade uppskattats. 

Ps. Har även kollat Robinson ikväll. Underhållande. Ska söka dit senare i mitt liv.
Adjö.
 

En tom blick, tre sjöhästar och en låt.
I don't write my stuff anymore I just kick it from my head you know what I'm sayin? I can do that. No disrespect but that's how I am..

Dagar kommer, dagar går.. Här går det undan. 
Jag knallar raskt efter. Det är ett högt tempo men det går an.
Numera är det inte endast snö man går på. Hör och häpna, asfalten är framme. 
Det du, det är ett vårtecken! Längtar tills jag får cykla. Men ännu mer längtar jag efter att få köra bil. Men än så länge går jag..
Idag är det fredag. Kanske den härligaste dagen på veckan? 
Idag har jag faktiskt bara gjort nyttiga saker. Det känns bra! Nu tänkte jag hänga gäng eller göra en t-shirt. Och som smöret på mackan slår vi på musiken..

Och lite annat:
-Stella, jag saknar dig. 
-Risen är gott.
-Jag har gått över övergångsstället.
-Jag har ögonen öppna.

Haft en grymt rolig helg. Inflyttningsfest och så har jag haft  min alldeles egna amerikanare här. Stella is back in Sweden!
Hur ska man klara sig utan henne ända till sommaren? 
Nu innebandy, yea!


En gammal bild jag hittade som jag tycker är fin.
Jag och världens finaste 7-åring. 
 En gång när jag och Magnus var indianer. Jag har plockat gräs och dricker en trolldryck. Vad spanar vi in? Kanske vi lyssnar på en väldig indianhövding som berättar om sin bästa fångst med pilbåge? Vad vet jag.
 Sara Persson, vad gör du i mitt fotoalbum? Vad spanar du in? Stjärten eller ser du möjligtvis en sällsynt fågel? Vad vet jag.

Ps. Jag har haft två strålande dagar i stugan. Vädret och jag är bästa kompisar. Ds.
I kväll blev det att köra truck. En syssla jag inte så ofta ägnar mig åt.
800 hästkrafter och 60 ton järnmalm, "now we're talking".

Och för en stund sedan fick jag ett telefonsamtal från en kär person. Det innehöll det ena och det andra. Jag berättade bl.a. om en incident från barndomen. 
Jag var rätt så nykläckt och min störta passion var tuttar med mjölk i. Jag sög och sög, växte och växte, tills kvinnan som var ägaren till de goda tuttarna sa stopp. Jag som inte fattade desto mer, och som trodde tuttar var det enda som existerade på denna jord fortsatte trots försök till hinder. Till slut var Tuttkvinnan tvungen att ta till andra metoder. Hon funderade länge. Att skicka iväg mig på avvänjningskurs var inget alternativ, utan istället fick hon använda sig av ett leksakstroll. Detta troll hade en enorm kalluffs som tuttkvinnan ryckte en tuss från och la kring sin egen bröstvårta. När jag senare skulle ta mig min "mjölkdos" la jag märke till de gråa håret. Tuttkvinnan sa, "Kolla, tissen har blivit gammal, ursch". Jag förstod inte ett ord vad hon sa, men att något var på tok, det visste jag. Begäret försvann och tissar blev allt mindre viktigt för mig. Vem vill ha gammal mjölk eller hår i munnen?
Inte då jag..
Nu är det bara truckar som gäller!

Annars har jag haft en bra dag. Truckkörningen var som grädden på moset. 


Nu när det är lov har jag lite tid att fixa och trixa. Har fixat lite saker från mormor, så nu ska det sys. 
Morsan har blivit magsjuk. Stackars henne. Trots detta fick hon följa med i bilen mot tandhygenisten. Jag satt framför ratten så hon behövde inte anstränga sig desto. Måste säga att jag gillar att köra bil samtidigt som man diggar musik på hög volym. Det är roligt.. Väl framme hos hygenisten fick jag veta att jag var "hållös". Skönt.  
Får se om det blir staden eller skogen idag. Svaret får vi om några timmar kanske.
Nu ska jag i alla fall ut på vägen och träna hjärtat. Adjö!