Hade en jättetrevlig kväll med det här skratt-sällskapet på Serfers igår.
6 stycken kinesiska rätter att avnjuta som vi sen hissade och dissade.
Ibland får man lyxa till det fast det bara är torsdag.
Idag är det fredag och hockey. Imorgon är det 1:a advent! De ni!
 
'
bara att vänta till första advent nu, som är nästa söndag!
Precis slagit mig ner med en kaffekopp och ska ta mig ann min hemläxa.
Sen ska jag pyssla om det finns tid över. Göra färdigt adventskalendern.
Jag och Phille får öppna varannat paket den här gången.
 
 
Fredag.
Plugg, jobb, spinning och hockeymatch står på schemat.
Kanske en och två lussebullar också. Drömt om det i natt.
  
   
Trevlig helg!
.
Snygg Ellan kom förbi efter att hon tränat och flaxade utanför mitt fönster. Såg nåt i ögonvrån när jag satt djupt insjunken i datorn. Blev en skön pratpaus mitt i allt pluggande.
Tack för att du kikade förbi! 
.
En månad kvar tills vi åker uppåt och hemåt för julfirande hemma, jag och Phille. Längtar efter en tidig morgon hos mormor och morfar med en lussebulla i ena handen och kaffe i den andra. Annars tycker jag det är rätt skönt här på ön, en ö som börjar bli mitt hem, utan snö på backen och bitande kyla i luften. Ibland tycker jag tvärtom. 
 
Varit ute och flåsat i mörkret med en ny spellista på Spotify. Omväxling förnöjer. En varm dusch satt fint därefter och mat i magen. Glöggkväll varje kväll, nu har vi chokladsmak hemma. Förra veckan var det smak av hallon och lakrits som gällde, ni vet som dom där döskallegodisarna, så smakade den. Den rekommenderas! Vildsvinskorven med vitkol på Statoil, den rekommenderas däremot inte. Lite viktiga detaljer att ta med sig så här en onsdagsskväll. Annars rundar JAG av dagen med Bonde Söker Fru på TV. Blev precis påkommen av att böla till progremmet. Råkade ge ifrån mig ett litet ljud som inte var planerad att komma ut. En snyftning som sedan utbrast i ett gapskratt. Genant.
Lagfesten vi hade i förrförra helgen! Riktigt riktigt roligt!
Vann två tävlingar och belv en toalettborsteoch ett paket ploster rikare.
Bra fest!
Den här helgen ser ut att gå i juridikens tecken.. 
för att visa att jag lever. Onsdagar. Jag gillar onsdagar. Då får jag mycket gjort och då är jag nöjd. Annars då. Annars är det kladdkakans dag idag. Nåt som får glida förbi. Det är som bäddat för glögg. Mörkt ute, ljus på borden och killen i soffan.
 
Lunch och fika på Skafferiet som påminner om Kirunas Café Safari. Mysigt ställe! Ett perfekt fik i mina ögon ska vara litet och lågt till tak med mysbelysning och gammeldags inredning.