Samtal vi kvällsfikat 27/11. Jag och en 10 år yngre prick. 
-Tror du på Gud?
-Jo
-Varför gör du det?
-För att jag har kärlekskrångel.
-Jaså.. hjälper han då?
-Jo, nu har jag kommit på vem jag är kär i.
-Okej..(jag avvaktar)
-Ja! jag fick ett brev.
-När du var vaken eller när du sov?
-Jag drömmer vad han säger. Tror du han svara om jag skriver till honom.
-Kanske.
-Himmelsvägen 1..(hon funderar)
  V.45, inte världens bästa vecka. Jag säger bara: Bo, ring! Nästa vecka kommer jag igen!
Har flera gånger tänkt lägga ner "det här" med blogg. Känner inte riktigt att jag och Bloggen går hand i hand. Men Amanda, hon vill att jag ska fortsätta så då gör jag det. Serena är även hon en trogen läsare. Tack till er, mina läsare. (Soo kind of you, girls. aaaah sweet sweet cute). Jag är glad att jag kan underhålla två vilsna själar i Norrland. Vi är tre själar som slutit samman. Tillsammans är vi en stor själ. WE WRE THE BIGGEST SOUL IN THE WORLD!
 Ps. Jag och Serena uppskattar stjärtvärmare i bilen. Det behövs i dessa kalla tider. 
Och en sak till. Ska hädanefter tänka mig för när jag kliver ur bilen. Man bör inte sätta handen i mitten på ratten och trycka sig upp ur sätet. Resultaten blir ett högt ljud som lurar någon annan. Idag fick jag någons uppmärksamhet genom denna händelse. Personen trodde nog att jag sökte efter den men så var inte fallet. "Hoho, jag ska tanka, körkort körkort. kolla på mig" eller "hallå snygging, här är jag". Det jag ville skrika till personen efter misstaget var, "Det var ett misstag, okej? fattary? Fortsätt med det du höll på med". Jag ville inte lämna allt utan att få förklara. Men tankar blev inte till ord. Kanske tur det. Hur som helst fullgjorde jag det jag tänkt (tanka). Jag stängde dörren till Glen (min bil) för att jag plågades av en kamrats gnägg (skratt). Men det hjälpte inte då hon öppnade rutan och fortsatte. Hon var nära kollaps vågar jag påstå. En pinsam men rolig incident. Serena var nog den som njöt mest av det. Men de bju ja på, polarn, för jag gillar att pola med dig!"
Adjö och på återseende!
Oh Baby
Jag och en läsare. Vi träffades på en fest och hon ville hemskt gärna ta ett foto med mig (hennes idol). Självklart ställer man upp fast man inte riktigt har tid. Det där lever hon nog länge på. Dock Förlorade jag 5 minuter av mitt mingel på festen. "sååå sjukt jobbigt liksom", men vad gör man inte för ett fan.
En onsdag och jag har ont i armen. Dessutom har jag en del skumbananer i hjärnan just nu.Det blir nog svårt att hålla i en klubba ikväll. 

Tips från Nettan:
- Läs innehållsförteckningen i varorna du köper. Vet du egentligen vad du sätter i dig? Det är något som vi på miljökunskapen får djupdyka i. Till exempel: E352, vet du vad det är?
- Gå försiktigt, det är halt. Idag ramlade min styvfar Kent utanför huset. Han skulle till bilen men blev liggandes på marken, slog i bakhuvudet och svimmade av i några sekunder. Du kan antingen ta på broddarna. Om det inte gillas kan du alltid strö sand framför dig vart du går (ha med en sandpåse runt höften). Eller så går du försiktigt , ser dig för och kanske tar den säkra vägen framför den osäkra. 
- Ta vaccinet men förbered dig på bieffekter. Har du tur så klarar du dig undan med lite värk i armen. 
- Stig upp i tid innan skolan/jobbet. En lugn morgon är guld värd. Drick morgonkaffet i lugn och ro samtidigt som du läser tidningen.
- Ljug inte. Det ställer bara till trubbel.
Låt inte den fruktansvärda svininfluensa ta över din kropp.
 Då var svinsprutan tagen. Ett stick och så var man immun. Först var jag skeptisk mot vaccinationen men jag lyckades bli övertalad. 
  Har inte så mycket att tillägga förutom att det är svinigt kallt ute. 
Snart fryser min själ. 
Jag behöver en puss. 
Eller en kamin till min lägenhet. 
Snön sover i parken.
Snart är det juletid.
  Och höstlovet flög förbi uta h-vete, precis som allt annat. Här går det undan. Håll i er, gott folk. Snart är det 2019 och då går jorden under. Vaccinera er för annars kan det bli svinigt! Och jag villa bara upplysa er om att virus gillar kyla och att vi bor i Norrland.
Adjö och på återseende!
jag gillar att rakka pil..