God morgon! Sitter med en omplåstrad tå som bultar av smärta. En rykande kaffekopp framför mig och en uppslagen bok som självfallet är en deckare. Blånageln sprack igår när vi tränade. Det kändes konstigt, precis som att nageln lossnat. När jag knöt upp fotbollsskon var sockan röd av blod. Det var lika dramatiskt som det låter. Äh. Idag är det onsdag. Ska åka på Biblo och fixa lite grejer. Behöver en spark i rumpan så att jag kommer iväg.

Ligger och får massage av min personliga massör. Spänd i baksidalår efter fotbollsmatchen igår. Så fruktansvärt skönt att vinna, 5-0 mot p18. Det firades med bananpizza med Marre och Phille. Idag är det måndag. På morgonen vaknade man upp till ett höstigt Gotland. Cyklade iväg med en kortärmad tröja i hopp om att slippa svettas ihjäl. Det blev snarare tvärtom. Drog på jackan i farten (no hands). När jag var på väg hem hade solen bestämt sig för att komma fram. Men färden hem blev inte bättre för det när jag fick punka på cykeln efter halva vägen. Skrattade inte ihjäl mig. Cyklade på ändå för vem ids gå? - det är så långtråkigt och tar tid. Och tid var det ont om. Magen kurrade.

Dagens:

Dagens "Ajaj": jag har en finne i armhålan. Jag tröck den i morse. Anteckna!
Dagens "yes": Robinson Robban är tillbaka i Robinson och ska ha revansch!
Dagens Goda: Lax i ugn, enkelt och great!
Dagens Lyx: Massage av bästaste pojkvännen!


the only solution, love is the only way

Jag har svårt att sova, ligger och leker med telefonen som verkligen är en rolig lite leksak! Helgen går fort. Fortare än veckodagarna. Lördagen har redan blivit söndag, som för övrigt varit en bra dag med modevisning på öster, gó middag och häng hos Clara och Jani på kvällskvisten.

Vi är redan i slutet av augusti. Det har varit en härlig vecka som gått och det femte besöket har åkt från ön i förrgår. Tagit igen en massa bad och utedagar som jag gått miste om när jag trampat runt i affären under sommaren. I lördags var det svettigt i schlagerbaren. Där under småtimmarna ångrade jag att jag inte valt en svart utstyrsel istället för knallröd. Det såg ut som att någon slagit på sprinklersystemet över hela dansfolket. Ja, precis så blött var det.