Haft en så jävla bra dag idag! Känner mig skitsofren ibland.
Igår satt jag och mina bästa vänner i bilden och hade alla tre en usel jävla dag! Vi alla känner oss skitsofrena ibland. Igår hade jag mens, idag fyller jag år.
En födelsedag med intervaller och magträning, en ovanlig födelsedag. Smörgåstårtan står i kylen. Men det är lugnt, jag är inte så ensam som jag låter. Affe är här, så det blir "kaffe med Affe". Sen kommer Serena och sover med mig. Imorgon ska jag firas, med nära och kära. Syns i svängarna!

Det nalkas student. Studentmössan ligger på hatthyllan. Dock nerpackad i en kartong, redo att packas upp den 11 juni. Hurra!

Ps. Serena, det är lugnt. Du glömde min födelsedag men jag älskar dig mest av allt ändå! Idag älskar jag hela världen. Adjö och på återseende!
Pps. Jag har ju börjat berömma mig själv varenda dag. Idag tänke jag hylla mig själv för att jag är så snabb på att skriva blogg. De ni! Fyfan vad bra jag är.


Haha. Ursäkta om jag ser.. hm.. kåt ut. Vill bara att ni ska veta att så var inte fallet.


Ibland undrar jag vad jag håller på med. Det kostar att vara cool. Varför ger jag mig in i såna här saker, va? Gud kan jag ju knappas fråga. Han svarar ju aldrig. Men hade han kunnat hade han väl sagt, "för att du är cool". Jag nöjer mig med det svaret än så länge. Adjö! 

Någon som vill börja min kurs, "älska dig själv"?


Kommande kruvarpetare? (medveten felstavning)

Ps. Jag och Phille (my man) kollade skräckfilm igår. Jäklar säger jag då bara, det var nära att det kom..
tårar.
Fråga om ni vill veta vad det var för film! Då kanske jag får en hum om vem som läser min hemliga blogg.
Smile*

Puh!
Precis haft min första jobbintervju. Dock via telefon eftersom avståndet gjorde ett möte mellan fyra ögon omöjligt. Umeå - Kiruna.
Från kl 17 fram till 18 har jag suttit och varit nervös. Lyckades ta ett djupt lugnande andetag just innan jag svarade, "Natalie". Det gick vägen och nu så här i efterhand skrattar jag lite över min nervositet. Som man brukar säga, "jag är inte mer än människa". Hur som helst, nu kan jag ta fokus på annat! Allt handlar om fokus just nu.
Jag och Seri. Kvinnan som gör allt för mig. Här kommer fyra meningar till dig:
Du får mig att skratta. Du får mig att le. Du får mig att böla. Du får mig att be.

När alla andra barnen gick till folketshus och kollade på esteternas show satt jag och några andra kvar i skolan. Biologi var ämnet. Varför ska vi alltid råka ha Sara P när en show äger rum i stan? Ids inte betala ikväll. Jag kanske låter snål men jag vägrar. Hur som helst har dagen varit seg. Sega skoldagar har man varit med om förut så dagen kom dock inte som en chock. Ej som en fet örfil. I skolväg finns det mycket att ta i tu med, jag skojar inte. Läxböckerna ligger på hög, snart ramlar berget och jag kan simma bland böckerna. Snart är det studentbal och mösspåtagning.

Magen var hungrig så jag gick ner till konsum. Tänkte inte gå från skolan än, en timma till. Om ni hade sett mig för fem minuter sen hade ni fått se världens snabbaste kvinna på att äta finsk smoothie, ett nybakat bröd med kaviar. Första gången jag köper något sånt och äter i skolan. En erfarenhet rikare. Nu har jag i alla fall energi. Ja, ni såg eller "hörde" rätt. Kaviar. KAVIAR!!! Jag köpte en tub och tröck ut innehållet på mackan. Jag behövde salt, var vrålhungring och tycker kaviar är svingott. Kalle ger mig energi. Bättre än Redbull!

Ps. För er som inte äter kavi, väx upp! Det är en del i mognaden att börja äta. Fast vi är olika, vissa vill ha skinka och ost, andra hamburgerkött och andra kaviar. Sånt är livet. Ibland önskar jag att jag kände den där "kalle" på kaviartuben. Han ser som så snäll och god ut. Jag tror att han hade fått mig glad i all stress och hets som cirkulerar runtrunt.
Jag älskar Kalles kaviar. Jag önskar jag kände Kavi-Kalle.

Idag när jag åkte till skolan såg jag en död hare på vägen. Haren var blodig och hade nog brytit några ben i kroppen. Det var hemskt. Nu försöker jag komma över min dramatiska morgon och istället fokusera på ett viktig skolarbete, men jag har bara en vän med mig. Jag behöver två. Det är tungt just nu. Jag har ont i axlarna.


Saknar min mamma. Hon är fan det bästa som finns!

Precis tryckt i mig en salami-briemacka och slukat en kopp kaffe. Det är Tisdag. Mamma är på jobbet och jag befinner mig i hennes stora vita lägenhet. Trivs här. Nu ska jag klä på mig, sen knalla till stan. Känner lite panik i kroppen. Stresshjärta, stressmage och stresshjärna? Under lovet får du koppla av, gör det!
Nu börjar min dag. Adjö!
Tre slitna tjejer mot Sthlm! Tänk att man blir tröttare av att åka tåg än att promenera. Så är det faktiskt.
Två väninnor får ett äkta skrattanfall (observera, äkta).
Oh, en härlig sommarkväll! Snygg kille till höger.
007?
På senare dagar har jag blivit en agent. Det är seriöst.
Dessutom har jag en tendens att börja utreda saker, saker som jag ibland inte bör lägga mig i. Jag kan bara inte låta bli. Vissa gånger är jag till nytta, andra gånger inte (bra exempel vi finska tullen hem från Ryssland). Detta är ett beroende jag inte kan bli fri ifrån.
Jag är en agent och en utredare. Det är seriöst.
  • Ute i solen = Härligt
  • Shopping = Trevligt
  • Mat = Behagligt
  • Hockey, förlust för grabbarna = Trist
  • Flåsat längs älven = Svettigt
  • Ansiktsmask + ost och kex med morsan = Mysigt
  • Date med Kud Den = Skönt
Och så en läskig bild..
Det blev inget Globen för mig. Istället får jag följa JSM på nätet, inte samma grej. Luleå mot Leksand, hoff vad nervös jag är!! Leksand reducerade och leder nu. 1-3. Fy fan! Inväntar tredje perioden och middagen. Jag befinner mig i Umeå för tillfället, första påsken jag vistas i en stad. Känns konstigt att inte känna lukten av skoter etc. Men myser på med morsan här i Björkarnas stad. Dessutom blev det en snabb visit till Luleå hos ph från ons-tors, men nu är ju grabben i huvudstaden och krigar för fulla muggar! Men stugan kan vara lugn, vi kommer!
S A K N A R
E
B
A
S
T
I
A U S  T R A L I E N
N A T A L I E
Sugen på en förändring men.. nja. Denna frisyr är det bäst att jag hoppar över!
Läskigt, eller?
känn dig brädad, Bajs-Bella i twilight. Serena tar över, fattary?! Det finns två versoner av, "Twilight, New Moon". Skillnaderna är att i andra versonen spelar Serena i huvudrollen mot Edward. Hon gör det så mycket bättre, med mer känsla liksom. Ni kan säkert ladda ner filmen redan nu om ni vill!
Och dessutom har jag (Natalie) lanserat min ny parfym. Känn dig brädad, Paris Hilton, din parfym luktar bajs jämfört med min! Vill ni lukta sommaräng, fruktträd eller hallonbuske ska ni köpa min nya exotiska parfym, Mysterious.
Och för det sista, fett jobbigt när någon tar sig in på ens dator.
Den här hackern satt fotspår i min dator och det verkar ha gått vilt till. Hade jag aldrig kollat i min papperskorg hade jag aldrig funnit denna otäcka bild. Känner ni igen honom/henne kan ni ju höra av er.
Ps. Jag har mardrömmar!