Sinnessjukt. Det har legat en stor sorg över gårdagens eftermiddag och denna lördag. Läst, lyssnat och kollat på tv om tragedin i Norge. Man blir så arg, finner inga ord. Tänker på alla anhöriga. När det skakar hela världen och får mig att gråta floder, hur ska det då kännas för de anhöriga till alla omkomna? Det är ofattbart. Världen är grym och det känns som att den bara blir grymmare.
I övrigt har det varit en tuff arbetsvecka för mig. Har mest jobbat större delen av min vakna tid. Tur att man inte har hus och barn än, vardagen hade varit svår att pussla ihop. Nu tar jag semester. Hoppar in i bilden och styr Glenn mot Luleå och min älskling. Därefter väntar Gotland. Längtar efter att sova ut riktigt ordentligt, ett hårt träningspass, att bli solkysst uta helvete och sen önskar jag att massakern i Norge aldrig inträffat. Det är som en film. En skräckfilm.
kan göra mig glad. Känner mig som en pessimist av den värsta graden just nu. Kan inte ens skriva blogg utan att låta som ett emo. Borde gå på KONKA och köpa hårfärg, sen låsa in mig på toaletten och klippa lugg.