Vi tre i alla lägen! De tre små björnarna.
My american friend is back in Sweden. Say, halleluja!
På kortet ser vi Stella som sysselsätter sig med intressant läsning i planet mot Grekland. 
Viktig fakta:
1. Stella betyder stjärna på italienska.
2. Stella är den galnaste människan jag känner.
3. Stella är en barndomsvän, en kär sådan.
och så skissaru en teckning.
När det ringer greppar jag telefonen och för den mot örat. Några sekunder senare greppar jag en penna i andra handen, utan att tänka på det. Helt omedvetet för jag den mot en bit papper eller mot tidningen som ligger på bordet. Min läppar rör sig och ut kommer ord. Jag vet vad jag säger. Min hand rör sig och ut kommer bläck. Jag vet inte vad jag målar. Det är först när jag lagt ner telefonen som jag ser vad jag ställt till med. På en liten lapp finns en skiss. En skiss målad av mig. Jag ser en hamn, där höga vågor slår mot land. Jag ser en by, hus med spetsiga tak där skorstenar sticker upp lite varstans. Röken snurrar runt, runt och flygandes över de väldiga vågorna ser vi små hus som liknar grytor. Även dem med skorstenar på. Sen mitt i allt hittar jag en massa sträck, kors och tvärs, överallt. Jag lyfter upp den lilla lappen, rynkar på ögonbrynen och tänker, "Var kom det här ifrån?".
Det enda jag vill säga i dag är, ibland kan du inte kontrollera dig själv. Lita aldrig på dig själv! Idag levde min hand sitt eget liv. Kusliga händelser i vardagen. Jag undrar, vill min hand tala om något? Är det något jag eller världen bör veta?
Tack och på återseende!
"Jag och mommo bakar", en antik bild från 90-talet. Kärleken till dammsugare startade i tidig ålder.
Luggen säger, "Emo".
Minen säger, "Det är skönt att dansa".
Ögat säger, "Jag är inte med i matchen".
Den knutna handen säger, "Alltid redo".
Omgivningen säger, "Det är party".
Serena säger, "Oh yeah. Come on!".
Tyst för fan!
Jag och amndah.blogg.se. Klös klös, rawr!
Ett fan (anonym) skriver en kommentar och den kända bloggerskan (jag) svarar på andra sidan. Raderna ovanför är inget jag riktar till dig, så att du vet. Du är ett fan och all kärlek till dig (uttalar på invandrarsvenska. Det känns coolt.).
Men nu fokuserar vi på dig, fan(skap)et. Först hoppar du på mig och säger, "DU er DÅLIG". Du är otrevlig och stavar fel. Dock tar jag det inte personligt, det är okej. Det kanske är lite klös i dig, vem vet? Jag tror. Sen skriver du, "skriv lite jao", den där meningen var fett coolisch len. Jag säger bara, ABOOOOU. Du har attityd och det gillar jag liksom. Du får mig att spotta in några ord här. Alla kan inte få mig att spotta hurududu. Sen bara raaasar det in frågor från dig (dah, fett jobbigt liksom). Men. Du är mitt fan, all kärlek till dig, jag svarar.
Mitt fan vill veta..
Vad jag gör - Jag har precis pratat klart i telefon. Jag har lagat spagetti Carbonara och nu är det dags för tuiesdr.. (vänta jag måste sortera bokstäverna) s-t-u-d-i-e-r. Just precis, studier.
Vad jag har på mig - Jag har en turban runt mitt huvud. För er som undrar så är den grå (som Ryssland) och blöt. har även en stor t-shirt som det står "mr.happy" på. (ej ekologiskt bomull, i'm sorry). Och så ett par trosor på det.. Eller under t-shirten så klart.
Mina fritidsintressen - Köra skiten ur mig själv, kramas och skratta. Klättra i träd är också kul.
Mina favoritbloggar - amndah.blogg.se, hon ska börja med videobloggar snart. Kika in vetja! Hennes blogg påminner och Kizzys och Blondinbellas. Dah, vilken trio alltså!
Nu gittar jag! Ey!
För er som är lite vilsen i invandrarsvenskan. Från mig till er:
Yao = Hörru
Len = Kompis
Abou = Shit
Gitta = Drar
Ey = Hej
var en i mängden denna onsdag. Vattenskalle!
Denna dag går i studiernas tecken. Oh yes!
Fisheye, det blir nästa investering till kameran min. Coolt. Adjö!
Mmm.. banan är gott!
Idag är det den 2/3 och min prins fyller år! Och här sitter jag och äter banan? Vad gör jag här? Men snart...
My heart is pumping for you!
Ps. "My heart is pumping for love" sjöng jag och Jocke idag. Vi inledde lektionen med en liten sång, kändes roligast så, i allt de dystra. Hade även en duett med låten, "när jag var ett vårtsvinsbarn". Vår lärare är så tråkigt att det borde vara olagligt (behöver inte säga vilket ämne, kan vara känsligt). Jag blir upprörd. Hon verkar inte ha livslusten kvar och dödar alla barns glädje genom att suga åt sig den. Nog för att du tar min energi men.. Du använder ju inte ens den! Aja. Tror faktiskt att hon kan vara mysig utanför skolan (kan vara så, behöver inte vara så) Hon har varit i branschen lite för länge. Vissa fattar inte att lägga av i tid. Får se om hon hittat glädjen eller livslusten i morgon kl 08:00. Jag koppas verkligen det. Det blir roligare då.
Kramis (Btw. Har ni sett filmen, Kramisarna. Om inte, se den!)
Ibland finns gnistan där. Ibland bara flammar den upp! Jiho.

Sparkat igång sista veckan innan lovet. Jag ska rulla ner till Luleå där min älskling väntar och sen till mamma i Umeå! Kan knappt vänta. Awesome! Kiruna känns så mörkt (på alla sätt). Nu vill jag bara sova. Men först, en uppgift! DIE MOTHER FUCKER DIE!!!! Eller nej, jag sover!
Ps. Plöstligt var tv:en tom. Det ekar, "hoho, nån där? Hellner, Anja.. Kalla är ni där?" - Inget svar. Hm. Dessutom var guldhockeyn kanon igår, synd bara att kanadickerna tog hem segern.
Och förresten, infektion i slemsäcken, hur äckligt låter inte det? Ja, i så fall är jag äcklig. Men mitt knä är på förbättringsvägen. Sår kan bli farliga och när du minst anar det ligger du där, med en känsla av att någon slitit av knäskålen. Ha ha ha. Fan vad jag har intressant blogg, eller hur? Jag måste säga en till sak! Har så mycket på hjärtat (?). Min mamma är en riktigt cool brutta, mitt i allt har hon bara tagit dykcertifikat. I Norge ägde uppdyket (nerdyket) rum. "Kallt men kul", sa min mamma. Nu säger jag, Ajdö och på återseende. Hoppas ni får en skön sömn. Det vill jag ha!

Idag fick jag höra att jag är en blodig oxfilé. Intressant. Enligt stjärnorna är jag i alla fall en oxe.. men en blodig oxfilé? Hm. Tåls att tänka på.