Nanne Grönvall till vänster
Nu är det natt.
Just nu ser jag ut som Plupp i granskogen. Näsan har intagit röd färg. Precis som kvinnans mens. Nu ska jag mysa järnet med Kud Den. Han är så mjuk. Lite annan än vad Dr.Phil brukar vara när jag myser med honom.
Ibland är jag rolig. Om inte annat så var det en rolig arbetsdag idag i alla fall. Tack för mig!
Varför äter man banan om man inte gillar det? Serena. Vill att du ska mata mig med banan just nu. Saknar dig.
Amanda också.
"Men jag då!?"
Vill sitta bredvid er igen.
Vill hänga på Philips rygg!
Fyllt på med energi nyss. I matväg. Ska plugga en timma nu sen sova. Sex timmar till uppstigning sedan!
God natt. Om en timma alltså. Eller en och en halv.
Ett snabbt inlägg, på två minuter - jag ska försöka.
Nu gäller det att vara så effektiv som möjligt! Den stora frågan jag ständigt går och frågar mig själv just nu är:
- Varför har du inte varit så här effektiv under de tre år som varit?
Svaret har jag inte riktigt men jag tröstar mig med att tänka, "vem vill dö i förtid liksom?" Så känns det nästan just nu. (MEN BÖLA DÅ OCH SKRIV DET PÅ DIN BLOGG!!)
Projektet är inne. Lägenheten är plundrad, soffa, bord, säg och stol är borta. Snart sista andetaget i min kära varma lägenhet. Och snart är det dags för min debut på jobbet! om exakt 2 h (oh my god).
Igår satt jag länge på en stol framför dator, samma position under timmar. Detta resulterade i nackspärr.
Dock känner jag mig glad i kroppen och dessutom börjar man ju bli riktigt vuxen faktiskt. 19 år, nja. Det låter inte så vuxet men hur som helst, jag..
- dricker kaffe
- kör bil
-dricker vin
- har jobb
- osv osv osv
Är glad att Philip övertalade mig igår.
Satt vid datorn när han plötsligt ställde sig upp, knallade till hallen (dassbesök gissade jag på) och gick ut genom dörren. Två minuter senare står han bredvid mig och slänger fram en vinflaska på bordet, "vips". I kväll skulle vi ha det trevligt påstod han, jag såg mest ut som ett frågetecken där jag satt.
Riktigt trevligt blev det också. Åkte till Jukkas, grillade korv över öppen elden, i ett behagligt väder. Sedan plockade Halldén upp oss och rullade bilden till Kiruna. På Ferrum blev det att dansa discodans med röklukt i håret, lite pinsamt kanske?
Tur att jag har kille. Tur att jag har världens bästa kille. Han heter, Phille. Min kille.
Vilken hunk!
Blogga, hur hinner man det i all hets och allt skolplugg? Det är nästan omöjligt men otroligt skönt att få skriva något annat än projektarbeten och vise versa. Tro mig, det är värre än någonsin. Jag simmar i mitten av allt, i ett stort hav av studier. Det är ett hav. Det är djupt, stort och mörkt. Att en katastrof skulle komma, det hade jag förutspått. Av den orsaken beskyller jag mig själv allra mest, men som alla vet är det är lättast att beskylla någon annan. Det känns skönast så. Jag vill bara fråga (vem som helst, mig själv och alla andra):
- Hur tänker lärarna? Det fattar ju ingenting. Den ena är värre än den andra och alla tror att deras ämnen är det viktigaste. Jag går på gymnasiet (2 veckor kvar), har en massa olika ämen och min "att göra"- lista är olagligt lång. Borde inte de sista veckorna av skolan vara fridfulla och roliga? Jag tar studenten för fan! Just nu känns det mest mörk och kallt.

En elev med dålig planering + en lärare med dålig planering = katastrof.

Nu sitter jag på skolan, i datorteket som det kallas. Ett datarum i biblo. Har precis gjort klart min solinstrålningskarta och nu skriver jag i all hets på projektarbetet. Det är slutspånat och jag hoppas att mina kompanioner kommer hem från utlandet fulla med energi. Det behövs. Tro mig.

Snart ska jag bli upplockad av världens finaste kille. Snart tar jag helg. 
Adjö!

  
En kines som är jävligt trött, som dricker kaffe för att bli pigg. Pigg blir hon inte längre eftersom hon började dricka kaffe i 10-årsåldern. Kaffe är hennes enda last. Det är i alla fall vad hon tror. Men hon vet, kaffe är gott!

Gissa vem som stod på min balkong när jag kom hem från träningen. Jo, Phil. Min alldeles egna dr.Phil.
-vad söt du är, hörde jag någon från balkongen säga. Och även i mitt öra eftersom jag pratade i telefon med honom samtidigt.
Vred min jätteskalle och riktade mina björnögon mot balkongen. Min mun formades som ett O.
-nä men, vad fan gör du här?!!
Vilken överraskning! Jag älskar dig!

Kolla vad jag hittade i mitt bloggarkiv. En massa jävla, Natalie..

Kanske man ska gå från skolan innan larmet slår på?
Hörde visst att resten av skolan gått på lov, märkligt.
Kanske tar en samarin när jag kommer hem, eller två.

Ps.
Ett miljöspel är på ingång.
Försöker komma på en bra svordom (som passar in) men hittar ingen i mitt ordförråd.
Det var ju synd.
Knäpp dina händer, slut dina ögon och.. be?
Äh, skit i det! Ds.

Många tror att jag har gjort den här fräna bilden i nåt fränt pogram men icke. Eller jag i och för sig, Paint är ju rätt fränt. Underskattat!
Hur är det med den grekiska ekonomin? Kollaps? Kalops?

Sitter och väntar på att min underbara pojkvän ska vakna..
Det är lördag! KRAM

eller nåt.
På biologin pratade vi om stress och dess negativa effekter på människan. Något jag känner en stor dos av. Stress. Just nu sitter jag på svenskan och skriver om skräck. (jag upprepar) Något jag känner en stor dos av. Skräck. Romantiken är temat. Mary Shelly skrev i en roman om Frankensteins monster, ruiner, gravar och månsken. Sådant som är skrämmande och mystiskt. Kommer stressen leda till att Natalie Wahlström hamnar på kyrkogården? Det är dagens fråga. En skrämmande fråga, för vissa väldigt intressant. Skräck är kul. Jag är fascinerad över min vardag just nu.
  Snart är det här historia. Det jag gjorde för 5 minuter sedan är historia. Historia provet imorse är historia. Ring mig så ska jag berätta en historia. Nu skiter vi i det här. Hej då!

På tal om det.. Är sugen på en god frukost. Kl är 14, kanske inte frukosttime men hur som helst. Suget är stort på mycket just nu. Det suger.


Jag har hittat min energikälla och min själsfrände i livet. Det har jag.

Trevlig valborg, hallondrinkar ala mandy plus lite sving on the dancefloor. 
Trevlig lördagsmorgon med Amanda och Joel. Flum och pizza.
Myspys med film, i en trygg famn.
En rolig helg. Imorgon är det en ny vecka!

Ps. Jag hatar insekter mer än allting annat. Insekter och maskar i sår, finns det något värre? Tveksamt.