Läskigt. Jägaren Henrik attackeras av en 500 kg tung älgko, kollade ett klipp på Aftonbladet. 
Det där är min skräck. Fy. Men Henrik är inte mesig han kommer fortsätta jaga. Vilken man.  
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article5851630.ab
Hittade en svincool bild idag. Tuffingen i mitten är jag. Ha ha ha.
  Igår var det blodbad i Ormen Långe 2 (högst upp, dörren till vänster). Skräckens natt. Min kära kamrat Serena fick plötslig näsblod och smorde in golvet med blod. Jag och Amanda var åskådare som satt och stirrade på blodkvinnan med ögon sörre än pingisbollar. På inte ens 15 min var hela lägenheten fylld av blod. Blodkvinnan blev ur och yttrade sig om att det kändes som att hon slukat en kvarting sprit. Jag och Amanda blev rädda och försökte ta oss från blodbadet. Det var en kuslig stämning. Det var kletigt på golvet och vi ramlade och hade oss i all iver. Amanda höll på att spy och jag grät mest. Det blev bokstavligtalat, blodbad. Morsan undrade varför jag var blodig över hela kroppen och i ansiktet när jag kom hem. Jag skyllde på att jag varit i slakteriet och så var det inge mer med det.. 
  Det är söndag idag. En helt vanlig söndag, mina vänner. Plugg och innebandy står på schemat. Får tejpa fast glasögonen runt skallen idag. Har inga linser och utan glasögonen är jag blind. Och då mina vänner kan man inte spela innebandy. Tro mig.
Ps. Serena, jag tackar nej till ditt erbjudande om blodpalt. Hade jättegärna kommit men mamma ska laga en överraskning idag så jag kan tyvärr inte komma. Typiskt att hon skulle göra det just idag. Tack hur som helst. Hoppas du inte blir sur. Ds.
Serena. Jag kan bli din blodgivare om det behövs. Jag ställer upp i vått och torrt, det ska du veta.
  Idag är det en dag utöver det vanliga. Det är behagligt väder och mycket glädje svävar i luften förstår ni. Löven (som jag inte hunnit lägga märke till) har trillat av träden nu. Och en del av stressen i min kropp har också trillat av. Min vardag har på sistone varit fylld av stress, jakt och hets..
  Lekte vildsvin i skogen i morse. Sprang över spången och tyckte mig höra en forsande bäck under mig. Bena fortsatte men tanken stod still, "Hm. En bäck? Det är inte möjligt, den har inte varit där förut!". Det visade sig sedan att det var vinden som skapade ljudet i de långa vassen längre fram. Det lät precis som en forsande bäck, jag lovar. Hm. Intressant.
  Hur som helst är det lördag idag. Karamellernas dag. Jag ska döda lite tid nere i min snickarbod. Det var ett tag sen och tro mig, inspirationen är stor just nu. Senare blir det "byafest" på fritidsgården då tänderna ska få arbeta. Undra vad som bjuds? Om mormor är hemma senare ikväll ska jag dit och pensla hennes hår.
  Ps. Jag är förkyld. Inge snor, bara host. 
Och Amanda, vem är din bästa vän? Alko Holen eller jag?

En lugn söndag än så länge. Lyssnat musik sen jag slog upp ögonen.
Sysslor för dagen: Kaffe-läsa-äta-innebandy-staden-sova.
  Jag är inte död. Men jag har liksom lagt blogglivet lite åt sidan. Okej, jag kanske inte var överdrivet aktiv innan heller men ett inlägg per veckan fick jag ändå ner. Nu ska jag börja igen. När jag har lust kommer det dyka upp några rader här, lite då och då. Det är alltså Lusten som styr kan man säga. Inga måsten.
  En sär vän vill att jag ska uppdatera så då gör jag det. Nu är vi tillbaka i rutinen. Skolan har startat och detta år är det sista skolåret i ungdomen, sen börjar det vuxna livet på riktigt. Det är både spännande men också lite vemodigt. Från att man varit 6 år har man stigit upp på mornarna och gått till skolan. Det har varit ett måste som snart kommer vara ett minne blott, historia. Ett år går fort. Mitt sista sommarlov har varit hur bra som helst. Alla somrar är speciella, även denna.. Ännu en grekisk ö har besökts, det var en höjdpunkt. Lugnt och skönt. Rytmiskt och harmoniskt. Men hur som helst har kärleken varit basfödan denna sommar, något som gjort denna sommar till den bästa.