Idag är det den sista söndagen som jag är killfri. Det är den 19 februari och sista matchen för säsongen är spelad. Säsongen är över och det blir ingen play-off. Tråkigt! Vad ska vi nu göra på fredagar? Hoppas vi fortsätter ha tjejsöndagar i alla fall, de är speciella.
Idag kickade jag och Lena igång dagen med ett tidigt gympass, följt av den bästaste brunchen på Joda. Satt och snackade i sisådär fyra timmar. Hann bli hungriga igen så vi fyllde på ännu en gång. Jag älskar mat! Promenerade längs hamnen, skakade ner maten och for till Clara och mös i deras jättestora och sköna säng. En biskvi och ett glas saft slank också ner. Jag vet inte hur det fick plats? Måste be om receptet på de där biskvierna, lätt den godaste jag ätit. Kanske för att den bestod av choklad? Choklad, guds gåva till mänskligheten.

Mina rubriker blir bara sämre och sämre. Gjorde precis en To Do-lista. Specialist på att köpa fina anteckningsböcker bara för dessa nödvändiga listor som för stunden faktiskt inspirerar, men som faller i glömska efter någon dag. Dags att börja bocka av. Kan skvallra att "Lottodragning kl. 18.25" finns med på min lista.
Alla Hjärtansdag igår! Blev bjuden på thaimat och bio! En perfekt dag som avslutades med skagenmackor och dodis på "hotellet". Inget jobb, men var ändå upp med tuppen på morgonen. Hann beta av en löptur i blås- och snövädret innan hjärtat steg upp. Något som blev lite av en mardröm, snöflingorna piskade som små nålar i ansiktet och någonstans där på vägen kände jag för att ge upp. Jag såg ut som ett babianarsel när jag kom in genom dörren. Ingen handduk inkastad innan jag nått duschen! BRA JOBBAT! Annars har vi vaknat upp i nya lägenheten idag, bestämde oss för att sova över där eftersom det var Alla Hjärtansdag. Det är som att vi åker dit på semester nu för tiden, värsta nytändningen. Som att sova på hotell. Flytten från Kneippbyn går lite i slowmotion, tre flyttlådor är klara. Om jag uppskattar lite lätt så tror jag att vi ungefär har kommit en femtedel på vägen.
Varmt - NOT
Mina pimpade naglar!
Svensk film börjar ta sig. På bioduken - Hamilton.
Mitt <3
förändrar saker, men man måste faktiskt ändra dem själv.
Nästa så att våren redan är här, eller vad vi kallar vår i Norrland i alla fall. Botade min hemlängta igår genom att sopa bort lite snö ute på bron. Jo det har kommit snö, i massor faktiskt. Några drag så var hemlängtan bortsopad. Nycklarna till vår nya lägenhet ligger på köksbordet, ser framemot att flytta in. Nog för att jag trivs här på kollektivet. "Vi har det bra. Vi här.. på Kneippan!" Tänker på melodin till låten "flickor bak i bilen". Annars har jag och Phille varit en sväng förbi Jysk. Tanken var att inhandla två vita lakan, sagt och gjort. På väg ut fastnade vi vid ett klassiskt bordsfotbollsspel. Gick ut med en stark ledning, 8-5 men Ph drog hem segerna med 10-9 och jag förklarade mig som en förlorare. Sen åkte vi vidare till Data Byrån och testade på varsin dator. Phille testade ett "skitfränt" krigsspel och jag gav mig på en Mac-dator och komponerade min egna musik på något barnprogram. "Det är Macbook som gäller", sa försäljaren. Jag nickade och höll med.
(skrivet, måndag den 6/2-12)
Då har man gjort det också. Slajdat in i en betongvägg inom loppet av 2 sekunder. Så kan det gå. Det var inte så farligt som det låter men extremt onödigt känns det. Fantastiskt underbart att slänga ut flera tusen på rep bara sådär. Tror ni det förstörde min dag i torsdags eller? Jag var nöjd och på ett gott humör efter att jag kört slut på mig själv på lunchspinningen, sen var jag på g att hämta Phille för lunch. Det blev ingen ärtsoppa. Jag fick inte äta någon pannkaka heller. Utan där stod jag, med en massa bekymmer och en kvaddad bil.
Såg ut såhär när jag kom in genom dörren!
Minen under resten av dagen..
Två dagar senare, "vi kan ju låtsas".