En kopp te framför mig, det är torsdagkväll. Jag har haft hjärnskakning så det är därför jag inte bloggat sen helgen. Nog för att det inte krävs en hjärnskakning för att jag ska hålla mig borta från det (hihi). Slalle mot skalle på matchen i måndags. Mådde fruktansvärt illa på måndagnatt och på tisdagen sov jag nästan två hela varv runt klockan. Onsdag/torsdag, jobb. Någonstans där övervägde jag om jag åkt på magsjuka, men efter att ha pratat med doktorn slog vi fast det, hjärnskakning. Hjärnan är ömtåligare än man tror!

Helgen har varit den härligaste på länge! Vi har fått bo i Philips fasters lägenhet, ett stenkast från Solvalla och pendeltåget. Haft lägenheten helt för oss själva, i sällskap av en lite kissemisse som vi endast behövt ge en sked tonfisk åt på morgonen. Hallelujah!

En solig fredagsmorgon sätter vi oss på båten som tar och till Nynäs
Vega höll ställningen i lägenheten medan vi var ute hela dagarna
En av 30 000 på Elitloppet..
Invigningen börjar, söndagsmorgon!
En gång om året
Inte bara jag som höll på att spräcka trumhinnan
Tack vara den här mannen, "jag har stått här i 20 år, så säg inte att jag ska sluta trumma"-mannen. Som tur var flyttade han på sig efter varje lopp.
Solen börjar gå ner..
Och Commander Crowe vann Elitloppet
Wild horses - Natasha Bedingfield (fin låt)
Det kliar på benen. Jag har fått årets första myggbett, anteckna det!
Klockan är för mycket. Borde dansa i säng. Lyssnar för tillfället på Rumäniens bidrag i Eurovision, den halvnakna tjejen som blandar lite olika språk i verserna. Spanska? Rumänska? - Ja lite engelska hör jag i alla fall, "Zaleilah, everyday, everybody". Imorgon är det semifinal nummer 2, då plockar vi fram gåshuden när Loreen ska vifta med armarna i sin svarta klänning. På lördag är den stora finalen men då är jag på Gröna Lund! Jag gillar att sitta och köra hissen och dissen framför teven. Roligare är det om man är ett helt tjejgäng. Några av bidragen har kunderna på jobbet fått stå ut med idag, andra var inte mer värda än en sap till nästa kanal.
Annars sitter jag ensam uppe nu. Har faktiskt invigit min nya anteckningsbok som jag fått av mina sära vänner där hemma, Berran och Ammis. Min sambo är på sitt andra jobbpass för idag, "mellan två jobb" som det så fint heter så det är därför jag bara har ätit puffar och macka till middag. Ja så är det. Och det fick bli vid tio på kvällen. Tiden räckte inte till. Så var det med det. Nä nu får jag väl gå och borsta tänderna själv då, för här får man ju ingen hjälp. Natti!
Mors dag på söndag så jag har förberett ett postpaket till mamsen,
den sista viktiga grejen jag gjorde för dagen!
så här glad har jag varit idag.. Det var väl roligt va?
Och så hade vi det där med vädret.. Ge mig mer! MER, sa jag!
Visby Trav i söndags. En bra avslutning på helgen i ett strålande fint väder!
Fick lite presenter i efterskott på posten igår från mina bästaste.
Åkte på lunchen och tömnde postfacket,
tror ni jag blev helt till mig när jag hade två söta små paket där? - Joru!
Dags att planera lite inför helgen.
Elitloppet i Stockholm, Grönan och shopping! Hoppas på bra väder och
STORvinsten.
Idag är det Kristi Himmelfärds dag! Dagen då Jesus lämnade jorden efter återuppståndelsen för att sväva upp till himlen. Så var det med det. Helg mitt i veckan. Tven har gått varm idag, ishockeyn har dundrat på. Sveriges match mot Tjeckien pågår just nu. KOM IGEN SVERIGE! Philip borde ju vara helt puckad vid det här laget. Överansträngda ögon som jobbat från höger till vänster hela dagen. Snart tuppar han av men så länge han skriker där bakom vet jag att han lever.
Jag har hoppat och studsat under en molnfri himmel idag. På eftermiddagen lyckades Elin få med mig på zumban och coreträning fast jag egentligen tänkt slappa hela dagen! Jag och Philip avrundade kvällen med värsta goda efterrätten. Marängsviss med mango och passion, hämtat från ovan. Hann tyvärr inte fota!
Natalie Tirex Wahlström (kolla armarna).
in my garden
Det är en fin dag idag på Gotland!
Det finns jättestora humlor här på Gotland, dubbelt så stora som den här nedanför. Jag blir som förstenad när en kommer flygande. På väg hem från gymmet köpte jag en kartong med hallon. Någon sekund efter att jag öppnat kartongen var de borta! Det var ju tänkt att jag skulle ha dem till plättarna..
En humla från norr, i min mormors trädgård.
Oförskämt goda
Dagens träning, ben!
Ikväll ska jag äta fredagsmiddag med Johanna och Lena på Creperiet.
Trevlig helg!
Fick sätta på regnjackan när jag sprang över till ICA för att handla. På väg ut försvinner en kille in i skogen med en stor sportbag på axeln. En bag som visade sig vara fullproppad med varor. Personalen kommer utspringade, några både jag och Phille är välbekanta med eftersom vi är stammisar på ICA Wisborg. Tomas busvisslar, "du kom tillbaka här" och så viftar han med handen. Killen vänder på huvudet och börjar sen springa. Två andra snubbar hoppar in i en bil för att följa efter. Philip blir lite skämtsamt uppmanad att kuta efter tjuven eftersom han är klädd i träningskläder, löpardojer och ser allmänt snabb ut. Ingen bra idé kanske. Men hade vi varit poliser hade vi lubbat efter. Hur som helst blev det pannkakor till middag en torsdagkväll som denna och så kaffe på det.
Enkelt!
Två bilder på oss från sommaren 2010 i Kalixälven
Då var det kväll. Jorden snurrar, klockan lika så. Redan onsdag, det går sjukt fort allting. Solen har legat på i flera dagar. Lite skönt med lite duggregn nu på kvällskvisten! Jag har ju trots allt haft ihjäl en hårig spindel. Så alla gotlänningar, skyll på mig.
Offer nr 1
Offer nr 2
Här var det dålig uppdatering. Har hinnit med att inviga grillen, kratta gräs och ha lagfest med IFK, badat badtunna och bjudit på några moves på Munkens alla dansgolv. Inge dåliga grejer! Annars, en dag som denna finns det inge besvär! Temperaturen stiger, uteserveringarna börjar locka till sig folk och människor ser allmänt trevliga och glada ut på stan.
Lunch med Marre och Ellan
Lilla snigel..